Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil Mandskor under lupen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 11.03.2019 19:57:00
Plakatillustrasjon

​Trysil Mandskor lovet musikalske avsløringer, men ville ikke si hvilke før de kom med vårkonserten sin til Engerdal samfunnshus 6. april, Åsvang i Landsjøåsen 12. april og kulturhuset Hagelund 14. april.

Tegning: Trygve Vangen

​På vårens konserter la Trysil Mandskor seg selv under lupen.

​- Det som er helt sikkert, er at det blir mye sang, ekstra mye til og med. Dessuten er det med en musikalsk forsterkning fra Engerdal; Anders Lillebo, sa en blid Bjørn Odden som tydelig gledet seg før konsertene. Og det var han ikke alene om.

Tre konserter

Vårens turné besto av tre konserter: Lørdag 6. april var de 41 svært så stødige og humoristiske sangerne og deres dyktige dirigent Solveig Aunsmo i Engerdal samfunnshus. Fredag 12. april var Åsvang i Landsjøåsen stedet. Og palmesøndag 14. april avsluttet de i Trysils storstue Hagelund. I tillegg til de musikalske godbitene stilte mannskorets damer opp med kaffe- og kakesalg før konsertene begynte og i pausen.

På harde livet

Bjørn Odden fortalte før turneen at koret øvde for harde livet - med og uten Anders Lillebo.

- Anders er en glitrende multimusiker og spiller piano, trekkspill, orgel, fløyter og mer til. Han akkompagnerte både kor og solister og hadde et par egne numre, sa Bjørn.

Trysil Mandskor øver 

Øvingskveld med Anders Lillebo. Foto: Helge Bakken

Solveig Aunsmo og Anders Lillebo

 

Sist oppdatert: 24.04.2019 08:09:37