Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Supert samspill av Grete Storbæk Eriksen og Tarjei Nysted

Kvinne sitter og spiller gitar ved siden av mann som slår trommer

​Grete Storbæk Eriksen og Tarjei Nysted i flott samspill i Filadelfia i Trysil.

Foto: Else Myhr, Trysil kommune

 

- Supert samspill og god stemning! rapporterer kulturkonsulent Else Myhr fra konserten som Grete Storbæk Eriksen og Tarjei Nysted holdt for den eldre garde på Filadelfia i Trysil sentrum mandag formiddag.

- Grete sang en blanding av egne tekster og dikt av Einar Skjæraasen og Halldis Moren Vesaas som hun har tonesatt. Repertoaret var veldig fint og tilpasset publikum. Og Tarjei løftet alt ennå et hakk. En god musikkopplevelse servert av en dyktig duo, slår kulturkonsulenten vår fast.

Den kulturelle spaserstokken

Konserten av en del av Den kulturelle spaserstokken i Trysil i år. Det er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. I morgen, tirsdag 16. september, spiller de på misjonshuset på Østby kl 11. Ta turen!

For alle

I kveld kl 19 spiller duoen på Café Rialto. Lengsel og love og det som varre er har de kalt konserten, og navnet er hentet fra en av Gretes egne låter. På grunn av avbestillinger er det fortsatt noen billetter igjen; to med tapas á 300 kroner og fem uten mat á 250 kroner. Stikk innom eller ring Café Rialto, tlf 62 45 33 77 for å sikre deg billett.

 

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:36:20