Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Storslått og frekt fra Teater Innlandet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.10.2020 12:22:10
Rollebilde fra teaterstykket

​Teater Innlandet kommer til kulturhuset Hagelund med Julius Cæsar - Brutus' tragedie lørdag 28. november.

Foto: Teater Innlandet

​Teater Innlandets versjon av Shakespeares Julius Cæsar får deg til å le hele veien til Kapitol, skriver Aftenposten.

​Og da snakker de om stykket Julius Cæsar - Brutus' tragedie. Det settes opp i kulturhuset Hagelund lørdag 28. november kl. 19.

Morsomt og heftig

- Maktspill blir ikke morsommere enn dette. Dette er nemlig en hysterisk morsom versjon av tragedien, mener Aftenposten.

Og Hamar Arbeiderblad følger opp:

...dette var heftig så det holdt. Det må være rimelig sjelden en opplever maken?

Shakespeare

- Kom og se vår storslåtte og frekke versjon av denne historien om politisk og menneskelig svik! oppfordrer Teater Innlandet.

- Det er ikke noe nytt, skriver teateret: Også denne gang dør Cæsar. Noen har en annen visjon for rikets framtid. Sviket har sin pris, og maktkampen fortsetter. Shakespeares Julius Cæsar forteller en historie fra en alvorlig tid hvor et mektig rike står i fare for å falle i grus. Parallellene til nåtiden er slående. Derfor har vi latt oss engasjere av denne episke tragedien gjendiktet av Erik Bystad.

Skuespillerne

Teater Innlandet har svært dyktige skuespillere, vet vi. I denne forestillingen der Angelina Stojcevska har regien, møter du Anne Guri Tvedt, Sunniva Du Mond Nordal, Stian Isaksen, John Nyutstumo og Tom Styve.

Billetter

Billettene selges på ebillett.no og på servicetorget i Trysil rådhus som er åpent tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15, tlf. 62 45 77 00, servicetorg@trysil.kommune.no (mandag-fredag). De koster 370 kroner for voksen, 295 for gruppe, 270 for honnør, student og scenekort og 100 for kulturkort.

Sist oppdatert: 24.11.2020 09:37:21