Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Malin Jonsson med ny singel

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.03.2020 14:55:00
Coveret på Malin Jonssons singel Ge mig liv

​Inga Lepperød spiller hovedrollen og Lotte Graff danser i musikkvideoen som Malin Jonsson har regissert og produsert selv i samarbeid med Jens Petter Larsen - tryslinger alle sammen. Den slippes senere på grunn av koronapandemien.

​20. mars slapp Malin Jonsson sin nye singel Ge mig liv. Inntektene går til barn og unge som sliter psykisk.

Hun hadde også tenkt å slippe musikkvideoen samtidig, men den er utsatt på grunn av koronapandemien. Du kan høre singelen f.eks. her:

https://music.apple.com/no/album/ge-mig-liv-single/1500322012?l=nb&fbclid=IwAR0Zy7SC3szTjHeBUNrfEcwjzYYG5hpuk7PdsVN5A6zWjM8EgdCn7Fo3TfU

og her:

https://open.spotify.com/album/4a2hFA33NabmGHautV2yFV  

Pressemelding

I pressemeldingen fra plateselskapet hennes, Sonya Records, står det:

20. mars slipper Malin Jonsson, 44 år, singelen Ge mig liv, som er en melodiøs poplåt i folkevisedrakt. Låten dedikeres barn og unge som sliter psykisk, og den belyser viktigheten av å bli sett, hørt og lyttet til.
 
Inntektene fra singelen går uavkortet til hjelpeorganisasjonene BRIS i Sverige og Kors på halsen i Norge, og en separat innsamling skjer på sosiale medier, alt tilegnet unge med psykiske lidelser.
 
- Jeg jobbet med ungdommer i samtale i mange år. Ge mig liv handler om ei jente som berørte meg ekstra. Det er tøft å være ung for mange og tøffere enn noensinne i dag med alle krav, sosiale medier, å passe inn, å ville være del av en sammenheng og få være med. Jeg husker selv, spesielt på videregående skole, hvor mye press jeg la på meg selv i ulike situasjoner, for eksempel å være tynn, trene mye og prestere det beste på skolen. Jeg forsøkte å være dyktig i alt. Det jeg søkte, var bekreftelse, og å bli likt og elsket, sier Malin Jonsson.

I 2015 ble Malin nominert til Årets artist på Dalecarlia Music Awards, og hun vant P4s musikkonkurranse Svensktoppen Nästa i Dalarna med låten Jag är äkta. Etter det tok hun tre års pause fra musikken før hun blant annet slapp julesingelen Till de vilsna i 2018 og singelen Jag lovar dig (Teas sång) i 2019.
 
Malin slapp sin debutsingel i 2003 og har etter det rukket å gi ut tre album. Hun bor og virker i både Dalarna og Trysil. Hennes låter er spilt på radio i Norden, og hun har vært utfordrer på Svensktoppen fem ganger. Malin har turnert rundt om i Sverige, gjort konserter med Bjørn Skifs og synger blant annet duett med Mikael Rickfors på ett av sine album.

Sist oppdatert: 24.03.2020 12:37:38