Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Flott konsert med Halvdan Sivertsen og Engeren Sanglag

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.03.2018 14:48:00
Halvdan Sivertsen

​Halvdan Sivertsen sang alene og sammen med Engeren Sanglag - og publikum - i kulturhuset Hagelund lørdag 27. oktober 2018.

Konserten med Halvdan Sivertsen og Engeren Sanglag 27. oktober var knallbra.

​Halvdan Sivertsen kom tilbake til Trysil - 16 år etter at han fikk Skjæraasenprisen. Det kan vi takke Engeren Sanglag for.

Koret skrev stolt i forkant av konserten:

Det blir storkonsert i kulturhuset Hagelund i Trysil når visesangeren og låtskriveren Halvdan Sivertsen kommer for å holde konsert sammen med Engeren Sanglag. Forestillingen holdes lørdag 27. oktober kl. 19.

I sanghjertene

Dette tror vi blir et stort øyeblikk for hele koret, og vi er sikre på at publikum vil få en flott opplevelse med den fantastiske sangeren fra nord. Halvdan Sivertsen har fått sin plass i mange sanghjerter, og nå er det bare å sette av denne lørdagskvelden, sier sanglagets styre.

Alene og i lag

Konserten vil inneholde en avdeling med bare Halvdan Sivertsen og musikere, en avdeling med Engeren Sanglag som synger hans sanger, og en fellesavdeling.

Halvdan

Halvdan Sivertsen er født i Tromsø, men vokste opp og bor i Bodø. Han har vunnet seks spellemannpriser, to av dem med Gitarkameratene, og fått Nordland fylkes kulturpris. Sivertsen er også kjent fra barneprogrammet Labbetuss som gikk på NRK TV i store deler av 1980-tallet. Han har siden ofte vært å se som gjest i diverse TV-programmer.

Tidenes

Kjærlighetsvisa ble i juli 2008 kåret til tidenes nordnorske sommerlåt. Nesten en tredjedel av SMS-stemmene gikk til den - som nokså sikkert står på menyen under besøket i Trysil.

Sommerfuggel

Våren 2012 var han med i Hver gang vi møtes på TV 2. Sammen med Øyvind Sauvik sang han Sommerfuggel i vinterland på minnemarkeringen i Oslo 22. juli 2012.

I 40 år

I tillegg har han deltatt på konserter og framføringer med nesten alle tenkelige artister i landet her de siste 40 årene. Og mange vil sikkert også huske at han fikk Skjæraasenprisen av Trysil kommune i 2002. Han er rett og slett en storhet i norsk musikkliv.

35 sangere

Vi gleder oss til å få opptre sammen med denne storheten fra nord, og vi er godt i gang med å øve inn mange av hans fantastiske låter. Koret teller omkring 35 sangere og ledes av dirigent Line Storsnes, forteller styret.

Langs Engersjøen

Engeren Sanglag er et blanda kor som har vært aktive siden starten i 1955, og som i dag har medlemmer fra Elgå i nord til Trysil i sør. Korets opprinnelse er, som navnet tilsier, langs Engersjøen - både i Trysil og Engerdal.

Styret i Engeren Sanglag 

Mona Lund, Åse Nordnes, Steinar Skogheim, Toril Storsnes og Magne Dagfinn Kvilten
i styret i Engeren Sanglag gleder seg stort til høstens konsert med Halvdan Sivertsen
i kulturhuset Hagelund.

Foto: Engeren Sanglag

Sist oppdatert: 30.10.2018 09:37:34