Mer rock fra Trysil Musikklag

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.03.2019 12:46:15
Billett med bilde av solister

​Trysil Musikklag fikk god hjelp da de formidlet 1990-tallets rock, ikke minst av Mocci Ryen som har sunget for Dronningen av England og delt matpakke med Paul McCartney.

​Musikklaget hadde kommet til 1990-tallet i sin konsertserie History of Rock. Kulturhuset Hagelund var stedet 13. april 2019.

​Siv Stenseth i musikklaget skrev før konserten:

Det er igjen klart for Trysil Musikklags årlige påskekonsert lørdag 13. april. I år er temaet The history of rock The 90’s.

Europe og Return

Musikken vi tar for oss i år, er hentet fra 1990-tallet pluss/minus. Vi er innom artister som Europe - The final Countdown, Roxette – Fading like a flower, Bon Jovi - Livin’ on a prayer og Brandi Carlile - The Story. Mer lokalt må vi selvfølgelig også innom Return, Raga Rockers, TNT og DumDumBoys. Det vil bli både røff rock og myke ballader.

Siste rockehistorie

Yngve Skarpsno Westbye skal lede oss gjennom avslutningen på denne musikalske reisen gjennom flere tiår som musikklaget har tatt publikum med på de siste årene. Årets konsert blir altså den siste med rock som tema i denne omgang, men påskekonsert blir det også neste år!

Dirigent

Trysil Musikklag har fått Tom Erik Antonsen som dirigent på denne oppsetningen. Han har også arrangert mesteparten av musikken som spilles på konserten.

Solister

Som solister i år har vi vært heldige og fått med vår lovende, lokale Synne Jørgensen og den litt mer erfarne tryslingen Terje Buflod som har bakgrunn fra Trysil skolekorps og gruppa SuperJupiter. Med på laget er også Geir Rune Finnstun som har vært med på flere oppsetninger sammen med Trysil Musikklag de foregående årene.

Mocci!

Og - dere får også møte Hamar-jenta Mocci Ryen som har sunget for Dronningen av England, som har delt matpakke med Paul McCartney og jammet med Patti Labelle! Sammen med husbandet - André Solheim, Roy Dagfinnrud, Ingvald Try og vår egen Steinar Olsen - skal vi gi publikum en skikkelig rocka opplevelse!

To forestillinger

Trysil Musikklag ønsker seg flere ungdommer i publikum på konserten. De har derfor innført en ungdomsbillett til lav pris. I tillegg er alle som spiller i korps, spesielt invitert. Alle, ung som gammel, ønskes hjertelig velkommen til en kveld i rockens tegn!

Det blir to forestillinger; kl. 16 og kl. 20. Plassbilletter -  kr 300 for voksne og kr 100 for alle under 20 år - selges på e-billett og på servicetorget i rådhuset. Ledige billetter selges i døra.

Sist oppdatert: 24.04.2019 07:49:25