Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hørr gang vi træffes ble utsolgt

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 10.10.2017 09:30:00
Malin Jonsson og Beathe H. Sande

​Her er to som gledet seg masse til lørdag 14. oktober kl. 19 og Hørr gang vi træffes i kulturhuset Hagelund. Malin Jonsson var både arrangør og en av artistene, og hun hadde god hjelp av Beathe H. Sande i kulissene.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

På tampen av 9. oktober gikk den siste billetten. Hørr gang vi træffes 14. oktober 2017 ble utsolgt. Kjempestas!

​​Dette blir fantastisk artig, superkult og følelsesladet, lovte Malin Jonsson og Beathe H. Sande på forhånd. De fire hovedpersonene - John Strand, Bjørn Erik Støa, Grete Storbæk Eriksen og Malin Jonsson - hadde valgt ut sangene de skulle synge og var tidlig i full gang med øvingene i kjellerstudioet hos John Strand.

Sangene

Artistene visste hvilke av sangene deres de andre hadde valgt ut, men ikke hvem som skulle synge hva. Her er låtene:

  • John Strands App'er for alt, Ho har alt og Bare Bløff
  • Grete Storbæk Eriksens Kysse dæ i nakken, Søvva no og Sakte
  • Bjørn Erik Støas Tøga hell, Lysetid og Neste dans
  • Malin Jonssons Allt eller inget, Om jag ber dig og Gitarren på min rygg

Du kan høre dem i originalversjon på lenken til høyre.

Hemmelige versjoner

Hver artist skulle synge en låt som hver av de andre har skrevet og sunget inn. Men de skulle gjøre sine helt egne versjoner av dem. Og opphavskvinnene og -mennene fikk ikke høre tolkningene før de satt på scenen i kulturhuset Hagelund lørdag 14. oktober. De var spente!

Låtene vokser

I øvingslokalet stilte bandet som skulle spille på Hørr gang vi træffes villig opp når artistene - en og en - skulle øve inn sine tre låter.

- Det er gørgode, proffe musikere; kapellmester Bjørn Løvås på gitar, Jens Sagen på bass, André Ensrud Solheim på keyboard og Finn Andresen på trommer. De er gode å ha i ryggen når vi prøver ut forskjellige tolkninger og kjenner at låtene vokser fram og blir noe annet. Det er fantastisk artig! sa Malin.

Mye følelser

Malin og Beathe var temmelig sikre på at denne lørdagskvelden i kulturhuset kom til å by på mange følelser, mye latter og noen tårer. For i tillegg til å høre andre synge låtene deres, skulle konferansier Marielle Faldmo intervjue dem. Og hun er god til å få folk til å prate!

- Det kommer til å komme noen overraskelser. Publikum får nok vite en del om oss artistene som de ikke visste fra før. Jeg kommer i alle fall til å bli veldig personlig, sa Malin før den store kvelden.

Helaften

Med på laget når Trysil kommune ønsket velkommen til høstens store kultursatsing, var det nye vertskapet i Vestibylen kafé.

- De kjører en spesialmeny denne kvelden, så vi håper mange gjør det til en helaften og unner seg et godt måltid i gode venners lag før forestillingen - helt i Hver gang vi møtes-ånd, reklamerte Beathe.

Menyen

Menyen besto av høstens økologiske lammekoteletter med tilbehør og fransk sjokoladekake med is fra Røros til 295 kroner. Vestibylen kafé ba middagsgjestene bestille bord på tlf. 48 86 68 12, trysil@matogcatering.no. I pausen tilbød de tapastallerken med lokale råvarer til 129 kroner. 

Se rådmannens oppsummering av festkvelden i artikkelen til høyre.

Sist oppdatert: 16.10.2017 13:09:51