Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ettersnakk etter Kim F

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 01.02.2019 10:32:52
Linn Løvvik og Kristian Berg Jåtten

​Linn Løvvik og Kristian Berg Jåtten møtte publikum etter Teater Innlandets Kim F i kulturhuset Hagelund fredag 15. februar 2019.

Foto: Teater Innlandet

Skuespillerne ​Linn Løvvik og Kristian Berg Jåtten inviterte publikum til ettersnakk etter Kim F-forestillinga i Trysil.

​Fredag 15. februar kl. 19.30 kom Teater Innlandet til kulturhuset Hagelund med den kritikerroste og sterke forestillingen Kim F. Les mer om den i artikkelen til høyre.

Kim Friele

Teaterstykket handler om Kim Frieles liv og hennes kamp for kjærligheten og homofiles rettigheter. Få har betydd så mye for så mange som henne. Hun var den første i Norge som sto fram som homofil, og hun kjempet som en løve for å oppheve forbudet mot og sykeliggjøringen av homofili. Som Teater Innlandet sier det: Kim Frieles sterke og tydelige stemme har banet veg for kjærligheten og styrket troen på at verden kan gå framover.

Ettersnakk

Cirka kl. 21, dvs. rett etter forestillingen, inviterte Linn Løvvik, som spiller Kim Friele, og skuespillerkollega Kristian Berg Jåtten publikum på ett kvarters ettersnakk i vestibylen i kulturhuset. De sa noen innledende ord om Kim Friele og sitt møte med henne, samt litt om hvordan det er å være skuespiller i et slikt stykke. Deretter svarte de på spørsmål fra publikum.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.03.2019 08:15:51