Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Thorbjørn Bakken

​Thorbjørn Bakken bor på garden Skogli i Langtjernåsen i Søre Trysil.

Han var i mange år journalist i flere aviser på Østlandet.

I 1980 debuterte han med Johan Sætre - i farta.

Han skriver på bokmål. Han har skrevet flest dokumentariske bøker og biografier.

I 1993 startet han Trysil-forlaget.

 

Bibliografi: (ikke komplett)

Johan Sætre - i farta (1980)

Cowboy-Laila (1990)

Rompa her! (1991)

Finngubbe og værprofet (1992)

Så liten han er (1995)

Slik minnes vi flommen i Trysil (1996)

Krigsår og fredsglede (1997)

På ski i Hedmark i 100 år

Glade Juel (2004)

Vidar Sandbeck - hans liv og virke

Frem fra glemselen

Værprofeten Frang

Ta ikke fra meg sorgen

Overgriperne

samt åtte utgaver av årboka Trysil - før og nå


Kilde: Dikterne fra Trysil - en kort presentasjon og Trysil-forlagets hjemmeside.

Sist oppdatert: 24.07.2014 08:32:47