Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

29.8.2014: Siste frist for å bli med på skrivekurs

To solstoler i tre ved skogsvann

​Nyt naturen og finn inspirasjon til høstens novellekurs, er kulturavdelingens
oppfordring til Trysils skriveglade ungdom.

 

Vi inviterer skriveglade tryslinger i alderen 13-19 år på novellekurs og belønner deltakerne med plass i høstens bokutgivelse.

​Kulturavdelingen er opptatt av at litteraturen skal få en større plass på Skjæraasendagene. I fjor ga de ut Gi meg en venn med dikt, fortellinger og tegninger av 4.-, 5.- og 6.-klassinger i Trysil. I år vil de gi ut ei novellesamling med forfattere fra ungdomsskolen og videregående skole.

Skrivekurs

- Derfor inviterer vi alle 13-19-åringer som vil, på skrivekurs i september. Det kommer til å bli knallbra, for vi har sikret oss Øivind Stengrundet som kursholder, sier Beathe Sande i kulturavdelingen.
Alle som deltar på kurset, vil få novellene sine på trykk i et hefte som kommer ut til Skjæraasendagene 2014. Årets drømmestipendvinner fra Trysil, Belinda Støbak, har tatt på seg å tegne forsida på heftet.

Kursdatoer

Skrivekurset holdes på ungdomsskolen på torsdagene 4., 11. og 25. september kl 18.30-20. Kurset er gratis. Den siste kurskvelden vil kurslederen gi tilbakemeldinger på novellene som ungdommene da vil være godt i gang med. Så har de innleveringsfrist 2. oktober, og så går det slag i slag til novellesamlinga lanseres på Skjæraasendagene.

Tema

Kultursjef Johannes Nome ønsker at novellene skal være inspirert av naturen - og det kan jo være så mangt, både konkret og abstrakt. Så du unge trysling med skrivekløe: Nyt naturen og finn inspirasjon til din gode novelle!

Påmelding

De som vil være med, melder seg på i en e-post til postmottak@trysil.kommune.no innen 29. august. Trenger du flere opplysninger, kontakter du Beathe H. Sande eller Øivind Stengrundet - se kontaktinformasjon til høyre.

 

 

Sist oppdatert: 23.02.2015 11:38:41