Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lag og foreninger

​Trysil er kjent for sitt brede og varierte organisasjonsliv. Her har vi verdens eldste skytte- og skiløberforening, kor, historielag, grendeutvalg og en rekke lag og foreninger som dekker ulike interesseområder.

Trysil-Knut Dans og Spelmannslag

Det rike lag- og foreningslivet er viktig for velferden og trivselen i kommunen vår. Lag og foreninger bidrar med viktige sosiale møteplasser, etablerer og viderefører kunnskap og erfaring og tilrettelegger for at innbyggerne kan utføre sin hobby. Lag og foreninger er derfor en svært viktig samfunnsaktør i Trysil-samfunnet.

Foreningsportal

foreningsportalen for Trysil kan du se hvilke lag og foreninger som finnes i kommunen. Kanskje du ønsker å bli med i en eller flere av dem? 

På  portalen, som er gratis å bruke, ønsker vi en komplett oversikt over lag og foreninger i kommunen. Vel og andre foreninger som kun har interesse for en liten gruppe mennesker, er ikke med i denne oversikten. Men utover det ønsker vi en så fullstendig oversikt som mulig.

Registrer og rediger

Hvis din forening ikke er registrert på portalen ennå, kontakt frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen, tlf. 47 47 29 18, post@trysil.frivilligsentral.no og oppgi navn på forening, telefonnummer, e-postadresse og ev. hjemmeside og/eller facebookside. Skriv gjerne en kort tekst om hva dere jobber med. Send gjerne logo eller et relevant bilde også.

Hvis din forening er registrert med feil eller mangelfulle opplysninger, kan kontaktpersonen vi har fått oppgitt, endre selv. Kontaktpersonene i alle lag og foreninger som vi har registrert, har fått en SMS med link og kode fra Trysil frivilligsentral. De kan logge seg inn der og selv endre eller supplere teksten. Vi ønsker riktig navn på forening, telefonnummer, e-postadresse og ev. hjemmeside og/eller facebookside. Skriv gjerne en kort tekst om hva dere jobber med. De som vil ha med logo eller bilde, kan sende det til post@trysil.frivilligsentral.no. Kontaktpersonene får ikke lagt inn det selv. 

 Aktuelt for lag og foreninger

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 11.06.2020 08:36:21