Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ny portal for lag og foreninger

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.04.2020 11:48:20
Trysil-Knut Dans og Spelmannslag

​Trysil-Knut Dans og Spelmannslag og 148 andre lag og foreninger er i skrivende stund registrert på Trysil foreningsportal.

​Frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen tilbyr lag og foreninger gratis plass i en ny portal.

​Lag og foreninger er en svært viktig samfunnsaktør i Trysil-samfunnet. Derfor er det fint å ha en egen portal der alle kan registrere seg, og folk kan sjekke om det er noen aktuelle lag og foreninger de kan melde seg inn i.

Foreningsportalen

trysil.foreningsportal.no ønsker vi å få en komplett oversikt over lag og foreninger i kommunen.

- Vel og andre foreninger som kun har interesse for en liten gruppe mennesker, er ikke med i denne oversikten. Men utover det ønsker vi en så fullstendig oversikt som mulig, sier Ester.

Registrer og rediger

Hvis din forening ikke er registrert på portalen ennå, kan du ta kontakt med Ester på tlf. 47 47 29 18 eller post@trysil.frivilligsentral.no og oppgi navn på forening, telefonnummer, e-postadresse og ev. hjemmeside og/eller facebookside. Skriv gjerne en kort tekst om hva dere jobber med. Send gjerne logo eller et relevant bilde også.

Feil og mangler

Hvis din forening er registrert med feil eller mangelfulle opplysninger, kan kontaktpersonen vi har fått oppgitt, endre selv. Kontaktpersonene i alle lag og foreninger som vi har registrert, har fått en SMS med link og kode fra Trysil frivilligsentral. De kan logge seg inn der og selv endre eller supplere teksten. Vi ønsker riktig navn på forening, telefonnummer, e-postadresse og ev. hjemmeside og/eller facebookside. Skriv gjerne en kort tekst om hva dere jobber med. De som vil ha med logo eller bilde, kan sende det til post@trysil.frivilligsentral.no. Kontaktpersonene får ikke lagt inn det selv.

Sist oppdatert: 24.04.2020 11:58:25