Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fotoutstillingen Allsang

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 02.10.2017 11:00:00
Anders Nyhuus med ett av Allsang bildene

​Anders Nyhuus med ett av Allsang-bildene.

Foto: Erik Fjelltveit Nyhuus

​Anders Nyhuus har hatt egen fotoutstilling - Allsang. Den åpnet 6. oktober og kunne besøkes i Morensalen fram til slutten av oktober.

Allsang - nesten på grensen! er en årlig sangforestilling som oppstod spontant i Søre Trysil i 2014. Nå har Anders Nyhuus satt sammen og vist fram en fotoutstilling med glimt fra øvinger, forberedelser og fra forestillingene.

Innsats og mot

- På Allsang er det stort engasjement, en ukuelig innsatsvilje og masse mot. Hos oss er det flere som aldri har stått på en scene før, men som i allsangen plutselig står der. Noen er til og med solist. Og koreografi er det flere som har høye ambisjoner med, og det svettes mye for å øve inn dans og trinn på de forskjellige sangene. Selv om det koster litt, gir det flerfold tilbake. Om noe av dette kom til syne, lyktes fotoutstillingen, sier fotografen sjøl.

Samler Søre Trysil

Det er amatørkoret Joy to the world som sammen med Søre Trysil samfunnshus står bak Allsang. De deltok også på utstillingsåpningen. Det er få innbyggere i Søre Trysil, og de bor spredt. Bortsett fra 17. mai og julegudstjeneste i Plassen kirke, er det ikke mange arrangementer som samler hele Søre Trysil på tvers av alle grendelag, med unntak av koret Joy to the world og det årlige arrangementet Allsang - nesten på grensen.

Allsang med mer

Hvert år er det et nytt hovedtema for forestillingen som er en egen blanding av allsang, korforestilling og kabaret. - Alle har grunn til å være stolt over hva de har vært med på og fått til med allsangen, sier Anders.

Sist oppdatert: 03.11.2017 09:43:04