Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Eivor Anita Bakken gikk til topps i fotokonkurransen 2015

Bea Bekkelund, Eivor Anita Bakken og Monika Kjelstad med vinnerbildene sine

​Her er seierspallen i Trysil kommunes fotokonkurranse Friluftsliv i Trysil. Fra venstre: Bea Bekkelund, Eivor Anita Bakken og Monika Kjelstad.

​28 flotte bilder som viser friluftslivet i Trysil, er utstilt på Cafe Rialto. Finest av dem alle er Eivor Anita Bakkens skiglede i Fageråsen, mener juryen.

- ​Flott komponert, luftig, fint lys, rett og slett et vakkert bilde som viser hvor fint det kan være på en skitur på fjellet. Klar vinner! heter det i juryens begrunnelse for at nettopp Bakkens bilde gikk til topps i Trysil kommunes fotokonkurranse 2015.

Skagsvola

På andre plass kom Bea Bekkelunds topptur til Skagsvola.

- Å gå på topptur er blitt den nye folkesporten i Trysil, og motivet er hentet fra Skagsvola - den mest spektakulære toppen. Motivet viser gleden ved å gå på tur i vakker natur, sier juryen som besto av Ola Matsson, Charlotte Nerberg og Rita Mariann Sætre.

Elg i fart

Også tredjeplassen gikk til en kvinne - Monika Kjelstad.

- Elg, ikke akkurat i solnedgang, men i full fart. Et fint actionbilde der du nesten kan høre elgen dundre avgårde. Elg er definitivt friluftsliv i Trysil, og motivet skiller seg ut fra de vanlige elgbildene du ofte ser, skriver juryen.

Egen utstilling

Som vinner av fotokonkurransen får Eivor Anita Bakken tilbud om å holde sin egen fotoutstilling i Moren-salen på Trysil folkebibliotek. Hun har deltatt i kommunens fotokonkurranse før, så vi vet at hun har tatt mange blinkskudd. Vi håper hun takker ja til å vise fram noen av dem.

Sist oppdatert: 19.11.2015 07:51:01