Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

15.9.2018: Søknadsfrist for spillemidler

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 13.07.2018 12:00:00
Jordet stadion

​Nybergsund stadion er ett av anleggene i Trysil som har fått spillemidler.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

Søknadsfristen for spillemidler til ordinære anlegg for drift og fysisk aktivitet og nærmiljøanlegg er i år 15. september.

​Alle søknadene må sendes inn elektronisk på www.anleggsregisteret.no. Der finner du både søknadsskjema og grundig veiledning.

Tre typer

Elektronisk innsending og søknadsfrist gjelder alle søknader, både nye som ikke har vært fremmet før, fornyete som har vært fremmet før, men ikke fått tilskudd, og gjentatte, altså når tidligere søknad har fått tilskudd, og søknaden skal fremmes på nytt.
 

Nye søknader

De som søker til nye anlegg, må kontakte kommunen for å få anleggsnummer før de søker. Nye søknader må være fullstendige med teknisk forhåndsgodkjenning og fullfinansiering for å bli prioritert. 
 

Tidligere søknader

Tidligere godkjente søknader trenger bare fornyes eller gjentas. Det gjør du på lenken "Andre søknader til gjentakelse/fornying". Du trenger da referansenummeret fra søknaden som ble sendt inn i fjor.

Behandling

Hovedutvalg for oppvekst og kultur prioriterer søknadene og sender dem videre til Hedmark fylkeskommune for behandling. Kontakt kommunens kultur- og idrettskonsulent for tips og veiledning - se kontaktinformasjon til høyre. Hun er å treffe fra 6. august.  

 Mer informasjon

 Tjenestebeskrivelser

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 16.09.2018 00:54:18