Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Utsatt tildeling fra idrettsfondet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.01.2019 13:45:00
Barmarkstrening på Trysil-Knut Arena. Foto: Ola Matsson, SkiStar Trysil

Trysil-Knut Arena er ett av idrettsanleggene i Trysil som har fått tilskudd til utstyr fra idrettsfondet.

Foto: Ola Matsson

Fristen for å søke om tilskudd fra kommunens idrettsfond var 1. september. Søknadene blir ikke behandlet før til våren.

​Årsaken er at dersom kommunen går med underskudd i 2019, kan fondsmidlene måtte inndras, og det vet vi ikke før regnskapet er klart. Kommunestyret har satt av 800 000 kroner til idrettfondet for 2019.
 

Målgruppe

Idrettslag, skytterlag og andre ideelle organisasjoner som driver fysiske aktiviteter, kan søke om tilskudd. Trysil kommunestyre har bevilget 800 000 kroner til idrettsfondet i 2019. Og de har innført en maksgrense for tilskudd - se vedtektene.
 

Bygg og utstyr

Trysil kommunale idrettsfond skal primært brukes til større utbygginger og rehabilitering av idrettsanlegg som idrettslagene selv står for. De kan også få tilskudd til større investeringer i utstyr. Tilskuddet kan maksimalt være på 50 % av totalkostnaden etter at momskompensasjon, verdien av dugnader og annen støtte er trukket fra. 
 

Søknad

Søknaden skal blant annet inneholde en beskrivelse av det man ønsker å kjøpe eller bygge, budsjett og finansieringsplan. Husk at pengegaver eller tilskudd fra bedrifter eller andre, må dokumenteres. Søkere må bruke den elektroniske søknaden til høyre. Merk at du ikke får sendt inn før alle obligatoriske felt (merket med stjerne) er fylt i. Er et felt for for eksempel beløp uaktuelt, skriver du 0.
 

Vedtak

Når søknadsfristen er ute, sender kommunens saksbehandler søknadene til Trysil idrettsråd som vurderer og prioriterer dem og sender sitt råd tilbake til saksbehandleren. Deretter skriver hun en sak til hovedutvalg for oppvekst og kultur som så vedtar hvem som får og eventuelt ikke får, tilskudd.
 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.10.2019 08:30:45