Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil med landets første drømmestipend-rollup

Tre menn står innendørs mellom to like rollups i hvitt og blått med skrift og logo

​Lars Emil Johannessen fra Norsk kulturskoleråd, ordfører Ole Martin Norderhaug
og kultursjef og rektor på kulturskolen Johannes Nome ved Trysils nye drømmestipend-
rollups.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Det ble en hyggelig overrekkelse da Lars Emil Johannessen fra Norsk kulturskoleråd kom til Trysil med den aller første rollupen til drømmestipendet.

​Norsk kulturskoleråd ved ​Lars Emil Johannessen overrakte rollupen til ordfører Ole Martin Norderhaug og kultursjef og rektor på kulturskolen Johannes Nome 16. januar 2015.

Unik mulighet

- Drømmestipendet er en unik mulighet for barn og unge under 20 år. Vi ønsker derfor å synliggjøre denne store muligheten for barn og unge i alle landets kommuner, sier Johannessen. Rollupen er nyprodusert, og Trysil kommune er den heldige mottaker av den aller første drømmestipend-rollupen. Den ene blir å finne på Trysil rådhus mens den andre plasseres på Trysil kulturskole.

Søk på Drømmestipendet 2015

Vi håper på mange søkere, så unge kulturutøvere i Trysil oppfordres til å søke. Du må være født i 1995 eller senere, og øvre alder er 20 år i det kalenderåret du søker. Juryen i Trysil kan nominere en person eller gruppe innen kategoriene dans, musikk, skapende skriving, teater, visuell kunst og andre kulturuttrykk. Søknaden sendes postmottak@trysil.kommune.no innen 16. februar.

All nyttig informasjon til søkere finnes i artikkelen til høyre.
 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:33:40