Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tapaskonsert for øyne, ører og gane

Fem kvinner og en mann på rekke langs gelender på rødt hus med Trysil kulturskoleplakat på veggen

​Fra venstre: Anne Marit Myhre, Karin Førisdal, Anne Sofie Molvik, John Ludvig Skarpmo,
Vera Woll Godal og Else Myhr - de voksne som er involvert i Tapas-konserten.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

 

Fredag 28. mars kl 18.30 inviterer kulturskolen til en visuell, auditiv, gastronomisk tapaskonsert i Sven Moren-salen på biblioteket.

​En mangfoldig meny for både øyne, ører og gane med andre ord servert av over 60 kulturskoleelever med andre ord.

Visuell

Den visuelle menyen serveres av rundt 40 bildeelever. Motivene er som en tapas skal være - varierte og noe for enhver smak.

Auditiv

De auditive innslagene står cirka 10 av de eldste musikkelevene for. Det blir klassiske perler av blant andre Mozart, Vivaldi og Debussy framført på fele, baryton, klarinett, fløyte og piano.

Gastronomisk

Det gastronomiske høydepunktet er kanapeer tilberedt av de 14 Kul mat-elevene servert med sprudlevann av den uskyldige sorten. På kanapeene ligger lokale godbiter som roastbeef fra Prostmyra på Vestby, brunost fra Bryn i Flendalen, pultost fra Nordbrenna i Søre Osen, sik fra Femund og brød fra Kort & Godt i Fageråsen.

Mingling

Kanapeene serveres etter konserten da det er satt av tid til mingling og tid til å nyte kunstverkene på veggene. De kommer til å henge der ei stund, så om du ikke får med deg konserten, eller gjerne vil se bilden en gang til, er det bare å stikke innom i bibliotekets åpningstid.

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 16.03.2015 06:46:50