Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Velkommen til sang- og danseforestillingen One!

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 21.03.2017 12:45:00
Barn som danser

Elevene byr på et variert program med blant annet halling, ninja, streetdance og sang.

Foto: Charlotte Nerberg, Trysil kommune

Over 80 elever, fra 3 til 18 år, inviterer til storslått og fengende sang- og danseforestilling torsdag 30. mars kl 18 i kulturhuset Hagelund.

Trysil kulturskole setter igjen opp sin årlige danseforestilling, også denne gang i samarbeid med Dans for alle.

One

På sang- og danseforestillingen One vil publikum få se hva elevene har jobbet med dette skoleåret - det er lagt ned mye innsats for at det skal bli en flott opplevelse for alle!

Lotte og elevene

Lotte Graff, som er sang- og danselærer ved kulturskolen, er både instruktør og produsent for forestillingen. Hun har 44 danseelever, som fordeler seg på fire dansegrupper, og hun har 11 sangelever. I tillegg har Lotte to barnedansgrupper med 25 små elever under skolealder i Dans for alle, som også skal opptre.​

Lotte Graff
Lotte gleder seg veldig til forestillingen One!
Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Kunst

I høst har bildeelevene på kulturskolen, innimellom annen produksjon, lært seg å brette origami. Resultatet har blitt hundrevis av fargerike fugler som skal henges opp i vestibylen på kulturhuset Hagelund. Et fint kunstnerisk bidrag til forestillingen.

Hjelpere

Foreldregruppen gjør også en viktig innsats for å få denne forestillingen i havn. De bistår både med forberedelser og hjelp bak scenen under generalprøven og forestillingen.

Billetter

Billetter selges på ebillett.no og på servicetorget i rådhuset. De koster 100 kroner for voksne og er gratis for kulturskoleelever og barn og unge under 18 år. Det er ikke plassbilletter. Sang-, dans- og bildeelever trenger ikke å hente ut billetter. Barnedanserne skal sitte i salen under forestillingen og får to billetter (en til barn og en til voksen) som deles ut på gruppene.

Velkommen!

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 31.03.2017 00:52:16