Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Rock the dragon fra kulturskolen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 27.05.2019 13:23:56
Øgle på gitar

​Om vi får se slike eller større og ​enda mer drakeliknende vesener på kulturskolens rockekonsert, vites ikke. Men rock - det blir det!

​Det kommer til å høres når kulturskoleelevene drar i gang med Rock the dragon i kulturhuset Hagelund torsdag 6. juni. Heldigvis!

​Konserten begynner kl. 18.30, og høydepunktene står i kø. Susie Q., for eksempel. Og Give me some loving. Eller hva med Tears are falling? Eller Sunshine of your? Kulturskolerektor Jaime Carrizo kunne sikkert nevnt enda flere godbiter, men vi stopper ham der. Noen overraskelser skal publikum få.

Flere rockegrupper

Det er flere rockegrupper enn på lenge på kulturskolen. Gjett om de har gledet seg til den årlige rockekonserten! 

At Skredderbakkens Dannede stiller på rockekonserten, er blitt for tradisjon å regne. Velkommen med sang og spill i år også!

Flere ko​​rps

Kulturskolen har flere korpstilbud. Fra korps i skolen stiller elever fra tredje trinn på Innbygda skole og Trysil Montessoriskole på rockekonserten - 25 musikere alt i alt. 

Og aspirantkorpset har øvd inn både rock og pop til denne kvelden.

Sang og ku​nst

17 elever har gått på 2'ern dette skoleåret. De er blir skikkelig flinke, rapporterer rektor. På rockekonserten slipper de til med sang. 

Og som om dette ikke var nok: Kulturskolen viser også fram en lysbildeserie med malerier og bilder som elever på bilde og visuell kunst har laget.

Gratis innga​​​ng

Her blir det med andre ord garantert mye å nyte for både ører og øyne. Gratis er det også. Og alle er velkomne sjølsagt. 

Så møt opp og gi våre unge et stort publikum. Fordi de fortjener det.

Sist oppdatert: 07.06.2019 00:53:46