Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Pølsestapping på Kul mat-kurset

Mann stapper pølse mens ung gutt ser på

​Alle elevene på Kul mat-kurset fikk stappe pølse til å ha med seg hjem.

Foto: Anne Marit Myhre

 

​Den andre kvelden på Kul mat-kurset stappet elevene pølser og laget en himmelsk fruktsalat.

Lokal mat var temaet for kvelden.

- Kristofer fra Vestigarn og Celina fra Prostmyra kom og fortalte litt om hva de holder på med. Så lagde vi pølser - nok til kveldens pølsegrateng, og til at alle fikk med pølse hjem. Kveldens dessert var en himmelsk fruktsalat, sier kursleder Anne Marit Myhre. 

Forkle

De unge kokkene satte stor pris på forkleet de fikk utdelt.
- Et spesielt Kul mat-forkle sponset av lokalmatprodusenter, Coop Trysil og Nordea. Takk for at dere bidrar! sier Myhre.
 

I uke 9 er det vinterferie og kursfri. Mandag i uke 10 skal Kul mat-gjengen besøke Bryn gardsmeieri i Flendalen.

 Mer informasjon

 Bildeglimt fra kurskvelden - alle fotos: Anne Marit Myhre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:33:54