Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

14.2.2017: Påmeldingsfrist til 1'ern

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 01.02.2017 14:25:00
Unger på scene

​I fjor var 1'ern-elevene med på den store rockekonserten, og da sang de Postman Pat av full hals. Påmeldingsfristen til årets 1'ern er 14. februar.

Foto: Anne Norderhaug Sætre

​10 uker med musikk, sang, dans og kunst - så mye moro får alle førsteklassingene som melder seg på 1'ern på kulturskolen.

Og toppen av kransekaka? Det er at de får stå på scenen på kulturskolens store rockekonsert 4. mai! Det kan ikke være mye å lure på, tenker vi og håper at alle som har en førsteklassing i huset, melder dem på like godt først som sist.

Populært

Rektor på kulturskolen Anne Norderhaug Sætre sier at 1'ern har vært et populært tilbud i mange år. De som blir med, blir kjent med kulturskolen og kan begynne å tenke på hva de har lyst til å gå på  bare de blir gamle nok til å bli "vanlige" elever der. 1'ern starter i uke 9, det vil si uka etter vinterferien.

Innbygda skole

For elever på Innbygda skole skjer 1'ern på kulturskolen på tirsdag kl 10.15-11. Kulturskolens ansatte henter de som går på SFO. 

Grendeskolene

For elever på Jordet skole, Vestre Trysil skole, Trysil montessoriskole og Østre Trysil montessoriskole skjer 1'ern på kulturskolen mandager kl 17.30-18.15. Elevene må bringes dit. 

Minst seks

Det må være minst seks og maks 12 unger på hver gruppe. 1'ern koster 800 kroner.

- Førstemann til mølla! sier rektoren og setter 14. februar som siste påmeldingsfrist.

Påmelding

Påmelding sendes kulturskolen@trysil.kommune.no, og vi trenger følgende informasjon: 

  • Elevens navn og fødselsdato 
  • Foresattes navn, fødselsnummer, adresse, telefonnummer og e-postadresse

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 15.02.2017 00:53:04