Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

One er nesten utsolgt

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 30.03.2017 13:05:00
Sang- og danseelever

Her er noen av de som skal på scene i kveld - og de gleder seg masse!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Over 80 elever er klare for årets store forestilling innen dans og sang i kveld, torsdag 30. mars kl 18 i kulturhuset Hagelund​.

One er nesten utsolgt, så heldig er de som har billett til vårens store sang- og danseforestilling i Trysil. Men alt håp er heller ikke ute for de som ikke har billett.

Noen få billetter igjen

Billetter selges på ebillett.no, på servicetorget i rådhuset og i døra en time før forestillingen starter. De koster 100 kroner for voksne og er gratis for kulturskoleelever og barn og unge under 18 år. Det er ikke plassbilletter.

Mye å vise fram

Sang- og danseelevene, som er i alderen 3 til 18 år, gleder seg masse til å få vist fram hva de har jobbet med dette skoleåret - det er lagt ned mye innsats for at det skal bli en flott opplevelse for alle!

Lotte og hennes elever

Lotte Graff, som er sang- og danselærer ved kulturskolen, er både instruktør og produsent for forestillingen. I kveld har hun med seg hele 44 danseelever, som fordeler seg på fire dansegrupper, og hun har også med seg 11 sangelever. I tillegg har Lotte to barnedansgrupper med 25 små elever, under skolealder, i Dans for alle.

Dørene åpner cirka kl 17.45.

Velkommen!

Sist oppdatert: 31.03.2017 00:52:17