Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt tilbud og mer samspill på kulturskola

Mann sitter ved kontorplass og holder en brosjyre

​Rektor Johannes Nome satser på mer samspill og tilbyr rap-verksted ved
kulturskolen fra høsten av.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

​Til høsten satses det på mer samspill på Trysil kulturskole, og de tilbyr et flunkende nytt kurs - rap-verksted. Ny søknadsfrist er 9. juni.

​Samspill er noe av moroa med å spille et instrument. Fra høsten legger kulturskolen opp til mer samspill i undervisningen, på alle nivåer og på tvers av instrumentgrupper og sjangere. Kulturskolens egen huskomponist skriver og arrangerer musikk til samspillsgruppene, med utgangspunkt i elevenes ønsker.

Rap-verksted

Kulturskolen satser også på rap. Rap-verkstedet er et nytt tilbud til de som liker å lage tekster og kunne tenke seg å kombinere dette med musikk. Elevene vil jobbe sammen i mindre grupper, lage komp, spille inn tekster og jobbe med dette i garageband på mac. Rap-verkstedet er et kurs over 10 uker som avsluttes med CD-innspilling og konsert. 

Ledige plasser

Kulturskolen ønsker at flere skal få oppleve spilleglede gjennom å lære seg et instrument og spille sammen med andre. Det er fremdeles ledige plasser på messing- og treblåsinstrumenter, gitar (el- og klassisk), bassgitar, slagverk, band, lydmix, og fele.
 
Velkommen med din søknad og til et nytt og spennende år på Trysil kulturskole!

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:29:13