Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fra hoppsan polka til klassiske toner

Seks jenter med feler og saksofon står foran et piano

​Flott levert av Malin Øvergård, Valborg Huen Bæk, Kristine Eggen Nordli, Rakel Steensen, Betina Karadjova og Maja Øvergård.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

​På kulturskolen er det fullt av flinke elever. Nå har et lite, men eksklusivt knippe elever holdt konsert i Moren-salen.

Denne marskvelden var igjen Moren-salen fylt opp av forventningsfulle foreldre, søsken og bildeelever.

Unge fiolinister

Bente Kvile Buflod hadde tatt med seg to av sine yngste feleelever, nemlig Malin Øvergård og Kristine Eggen Nordli. Malin spilte så fint til That's how it goes, og det ble like sjarmerende og fint da Kristine bød på Hoppsan polka, sistnevnte stykke er komponert av hennes felelærer.

Første gang på en scene

På piano spilte Valborg Huen Bæk så fint. For både Malin og Valborg var det første gang de stod på en scene, og de gjorde det så bra!

Klassisk med euphonium og trompet

Maiken Køien Andersen på euphonium og Polika Østerhaug på trompet hadde valgt klassiske stykker som de spilte suverent sammen med Karin Førisdahl som er lærer i piano/keyboard, 1'ern og 2'ern på Trysil kulturskole.

Herlige folketoner

Maja Øvergård er bare 14 år, men tross sin unge alder er hun kjempeflink til å spille fele. På konserten framførte hun Bergrosa av Sven Nyhus og Vårbekken. Sistnevnte stykke spilte hun sammen med Else Myhr som har arrangert stykket.

Pianokonsert

Rakel Steensen hadde for anledningen fått med seg Karin som orkester da hun framføre et lite stykke av Haydn. Rakel begynner å bli en svært dreven pianist og ga en superb smakebit på en klassisk pianokonsert.

Romanse nr. 2

Til slutt i programmet spilte Betina Karadjova, og hun er ikke hvem som helst. Svært dyktig ung musiker som på sopransaksofon framførte Romanse nr. 2 av Robert Schumann, ypperlig spilt.

Takk for en variert og fin konsert!


 

Sist oppdatert: 15.03.2016 10:15:52