Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

I Trysil har vi mange dansehelter!

Barn danser

​Barnedanserne sjarmerte alle!

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

​We are the heroes of our time - våre dansehelter ga alt i kulturskolens danseforestilling lørdag 4. juni.

​Dette ble virkelig den store dansekvelden i Trysil da rundt 80 elever bidro i denne fantastiske danseforestillingen.

Spektakulær åpning

De kjempekule agentene, som inntok den mørke kinosalen med solbriller og lommelykter, behøvde ikke å lete lenge før de første danseheltene dukket opp. Mission Impossibles egne agenter skyter da rett og slett de eldste danserne ned, men heldigvis kvikner de til og vi får en flott dans til låta Shot me down.

This is love

I denne dansen fremførte femte og sjetteklassinger en fin dans der de hadde stått for mye av koreografien selv. De røde overdelene symboliserte kjærlighet, og danserne viste masse god omsorg da de i Trolldans var faddere for de aller yngste barnedanserne.

Søte troll

I Trolldans løp de sjarmerende trolldanserne rundt de større trollene. Småtrollene, som er fra tre til fem år klarte etterhvert å få de større trollene opp også. Dette ble en sjarmerende trollmiks med små og litt større dansere.

Glade dyr og småskumle dukker

Under Happy entret dyrene scenen. Både katt, kanin, leopard, tiger og ørn danset glade rundt helt til dukkene kom. I Dollhouse fikk vi se flinke dansere som gjemte seg bak et sminket ansikt, nesten litt småskummelt, men flott.

Fargerike dansere

Etter småskumle dansere og troll kom det en glad gjeng i fem til sjuårsalderen på scenen. Med fargerike slør og masse danseglede danset de til Alltid være barn.

Hvite dansere

Love Injected danset noen av de eldste med store hvite slør og store fine bevegelser. Flott dans til Latvias grand prix-låt i 2015.

Heroes og Bli med dansen

Avslutningsvis fikk publikum med seg to herlige og solide dansenumre med alle danserne, ikke mindre en rundt 80 barn var på scenen samtidig. Heroes er som mange vet den svenske grand prix-låta som vant i 2015. Bli med dansen handler om vennskap og det å bry seg om hverandre. Jeg har fått dilla på å gjøre noen glad er en av verselinjene og gjett om vi ble superglade!

Medley-applaus

Til slutt kom alle dansegruppene fram, en og en, og fikk en velfortjent applaus. Supre danseelever i gode koreografier til fine låter. Stor applaus går også til danselærer Lotte Graff som står bak alle dansene og som har øvd sammen med elevene siden i høst. På scenen i kveld stod 45 danseelever fra kulturskolen og 20 dansere fra Dans for alle. Lotte har også vært fantastisk flink til å få fine overganger mellom hvert av dansenumrene, bravo!

Kolibrier

Seks bildeelever på kulturskolen er kunstnerne bak de fargerike kolibriene på svart bakgrunn som hang bak på scenen. Med god hjelp av Charlotte Nerberg ble dette en flott scenografi.

Sangerne

Shot me down fikk vi høre opptak med kulturskolens egne sangere. På Dollhouse, Heroes og Bli med dansen fikk vi høre kulturskolens egne sangere live, som Lotte også underviser. Kjempebra levert! Mannen bak kveldens ulike lydopptak og mixer var Joe Rodgerson.

Til høyre har vi lagt ut programmet og her finner du navnet på alle de medvirkende.

Takk for en flott og herlig danseforestilling!
 

 Glimt fra danseforestillingen Heroes

Mission ImpossibleShot me downShot me down 2Shot me down og This is loveThis is loveThis is love 2HappyHappy 2DollhouseTrolldansTrolldans 2Trolldans 3Trolldans 4Alltid være barnAlltid være barn 2Alltid være barn 3Love InjectedLove Injected 2Love Injected 3HeroesBli medBli med 2Bli med 3Bli med 4BildeeleverSangerneSangerne 2Sangerne 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.06.2016 22:33:27