Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Kunstverket Grenverk stilles ut

Fire jenter står foran en vegg med blyantegninger av en gren

​Her er fire av bildeelevene som bidrar på Grenverk: Karine Asperud, Frida Nordnes Bækken, Ida Stenseth Pettersen og Sina Elen Bakken.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Rundt 50 bildeelever på kulturskolen har jobbet sammen på et imponerende sju meter langt kunstverk. Velkommen til utstillingsåpningen av Grenverk onsdag 9. mars kl 19 på biblioteket.

​Det er ni grupper med bildeelever, fra 3. klasse og ut videregående, som har tegnet sin del av det imponerende kunstverket Grenverk.

Utstillingen

Kunstverket er altså et samarbeidsprosjekt, der elevene på bilde, rundt 50,  har tegnet sin del av et stort bilde som tilsammen blir et grenverk. Utstillingen kan besøkes på Moren-salen til over påske.

Åpningen

Og som seg hør og bør på store utstillingsåpninger, byr også kulturskolen på servering - noe boblende brus og litt biteti. I tillegg blir det fin sang og musikk av Julie Marie Engh, Eline Gundersen Ås og Synne Jørgensen.

Landart

- Inspirator er landskapskunstneren Andy Goldsworthy, forteller Vera Woll Godal som er lærer i bilde og visuell kunst på kulturskolen. Takket være Vera har dette blitt et flott resultat og et spennende fellesarbeid å jobbe med forteller flere av elevene.

Fire blyanttegninger av en gren
Bildene skal settes sammen til en kjempegrein.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 30.03.2016 00:52:06