Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bli gatemusikant i sommer

Eline Gundersen Ås

Eline Gundersen Ås blir en av gatemusikantene i sommer.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Gjennom seks uker i sommer skal unge lokale musikere glede folk på bygda og på sykehjemmet. Nå trenger vi flere musikanter og forlenger søknadsfristen til 6. mai.

Er du mellom 13-25 år og ønsker å være gatemusikant i Trysil sentrum i sommerferien Spilleoppdragene blir i perioden 29. juni - 6. august, hver torsdag til lørdag.

Artig sommerjobb

For fjerde året på rad gir kulturavdelingen, Sentrumsforeningen i Trysil og Trysil sykehjem ungdom i Trysil en spennende jobbmulighet som gatemusikant.

Musikk på bygda og på sykehjemmet

Det blir spilleoppdrag på akustiske scener rundt omkring på bygda og på sykehjemmet. Ungdom med lokal tilhørighet prioriteres. Hvis det blir mange søkere, kan det bli audition.

Søknad

Høres dette interessant ut? Send en kort søknad med navn, alder og instrument/kulturinnslag. Vi ønsker også at du skriver litt om din musikkerfaring og hvilke uker/dager du kan være gatemusikant.

Frist

Søknaden sendes postmottak@trysil.kommune.no innen 6. mai. Spørsmål kan rettes til koordinator for barne- og ungdomsarbeid Beathe H. Sande, se kontaktinformasjon til høyre.

Bli med på laget!

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 07.05.2016 00:52:31