Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ingen billetter igjen til Folketoner i maskineriet

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 24.04.2018 08:45:00
Utsnitt av plakaten til Folketoner i maskineriet

​150 kulturskoleelever ønsker velkommen til Folketoner i maskineriet.

​Begge kulturskolens forestillinger torsdag 26. april er utsolgt! Hurra!

Det er driftsentralen på Mosanden i Vestsidevegen 85 som er arena for kveldens forestillinger og kunstutstilling.

Annerledes

- Det blir et spesielt sted å ha forestilling, og det er akkurat det vi ønsker. En annerledes arena som skaper nye opplevelser og kontraster. Elevene skal få vise at de kan samspille med instrumenter, sang og dans. Og bildeelevene skal få ramme inn begivenheten med sine ferdigheter, forteller Lotte Sørli Graff som er nestleder og lærer på kulturskolen.

Fokus på folkemusikk

Kulturskolen har fokus på folkemusikk dette skoleåret, mye fordi Landskappleiken 2018 er i Trysil i sommer. Vandreforestillingen bærer derfor preg av folkemusikk, gjennom sangen, musikken og dansen. Else Myhr bidrar og har arrangert tre folkemusikkstykker til kulturskolen i anledning Folketoner i maskineriet.

Forestillingene

Torsdag 26. april vises Folketoner i maskineriet to ganger:

  • Kl. 17-18.30
  • Kl. 19.30-21

Mellom forestillingene inviteres publikum til kunstutstilling kl. 18.30-19.15. Det betyr at de som har kjøpt billett til forestillinga, som starter kl. 19.30, bør møte opp litt før slik at de får med seg utstillinga. Det blir noen sitteplasser, men de fleste må stå.

Billettene

Billetter fås kjøpt på servicetorget i rådhuset, i Vestibylen kafé eller på ebillett.no fra 1. april. Billetten koster 150 kroner for voksen. Barn/ungdom under 18 år får gratis billett, men denne må hentes ut på servicetorget. På nett koster denne barnebilletten 1 krone. Det selges kun 150 billetter per forestilling - kunstutstilling inkludert, så løp og kjøp!

Kun forhåndssalg

Av praktiske årsaker er det kun forhåndssalg av billetter, og disse må hentes ut senest dagen før.

Billetter til kulturskoleelver

Kulturskoleelever som deltar på forestillingen trenger ikke å hente ut billett, men alle bildeelever må hente ut billett.

Velkommen!

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 27.04.2018 00:53:39