Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Meld deg på filmworkshop i dag

To menn står ved et filmkamera

​Fotograf Oskar og regissør Henrik Martin Dahlsbakken sammen på settet til Å vende tilbake.

Foto: Lars Olav Dybvig

Vi minner om at påmeldingsfristen for å melde seg på workshop er i dag, 13. oktober. Filminteresserte 5.-10. klassinger inviteres til å være med på en spennende filmhelg 25. og 26. oktober på kulturskolen.

Det er Trysil kulturskole som arrangerer workshopen, og de har leid inn filmskaperne Henrik Martin og Oskar Dahlsbakken.

Filmbrødre

Filmskaperne som kommer til Trysil er ikke hvem som helst. Hamarbrødrene Henrik Martin og Oskar Dahlsbakken fikk sitt gjennombrudd med filmen Å vende tilbake, har lang erfaring fra kortfilmproduksjon. De har også reist rundt omkring i landet og undervist filmproduksjon for barn og unge.

Lag film

På filmworkshopen lærer du mer om filmproduksjon med veiledning fra de profesjonelle filmskaperne.

Hva er film?

Den første kursdagen starter med at alle skal bli kjent med hverandre. Henrik Martin og Oskar skal snakke om hva film er, og hvilke muligheter film som medium har å by på.

Ut og filme

Andre delen av første kursdag skal det lages film. Her skal deltakerne gå ut for å filme, og Henrik Martin og Oskar er med for å veilede og vise under filmingen. Deltakerne får tildelt ulike fagfunksjoner og kommer til å få en praktisk innføring i hvordan man lager film.

Premiere

Den andre dagen skal filmene klippes og på slutten av dagen inviteres alle foreldrene til filmfremvisning.

Tid og sted

Verkstedet kjøres på kulturskolen lørdag 25. og søndag 26. oktober, kl 9-15 begge dager. Det koster 250 kroner å være med.

Påmelding

Det er begrenset antall plasser på workshopen, så her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet.
Send påmelding med navn, alder, telefonnummer og foresattes fakturaadresse til kulturskolen@trysil.kommune.no innen 13. oktober 2015.

Velkommen til lærerike dager!

Sist oppdatert: 14.10.2015 00:53:20