Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

I DAG: Danseforestillingen Heroes

Jenter danser

Årets danseforestilling i Trysil byr på herlig dans til fengende musikk, glade farger, kunst og sang!

Foto: Charlotte Nerberg, Trysil kommune

 

Rundt 80 kulturskoleelever byr på et forrykende danseshow med sang og spennende scenografi lørdag 4. juni kl 18 i kulturhuset Hagelund.

Årets danseforestilling Heroes fyller hele scenen i kulturhuset med glade og kreative barn fra kulturskolen og med seg har de også barnedansere fra Dans for alle.

Flinke unge dansere

Danseelevene byr på hele 10 dansenumre. Mission ImpossibleShot me downThis is loveHappy, DollhouseLove Injected, Heroes og Bli med dansen er noe av det vi får se på forestillingen. Alle danseinnslagene er koreografert av danselærer Lotte Graff og danseelevene.

Herlige barnedansere

Dansere fra Dans for alle er også med og byr på ekte Trolldans og Alltid være barn. Dette er også Lottes dansere, og de er i alderen 3-7 år.

Imponerende sang

På fire av innslagene får vi høre Lottes sangelever. - For å få til instrumentalversjoner og egne versjoner med våre sangelever har vi fått hjelp av Joe Rodgerson i kulturskolens lydstudio, forteller Lotte.

Unik scenografi

Scenen i kulturhuset blir dekorert med kunst av bildeelevene til Vera Woll Godal. Disse elevene skal også være med på Bli med dansen. Scenografien er ved Charlotte Nerberg som også er lærer i bilde og visuell kunst på kulturskolen.

Billetter

Alle kulturskoleelever som bidrar på Heroes får en gratis plassbillett. Det er viktig at denne billetten hentes på servicetorget i rådhuset eller Cafe Rialto før forestillingen. Billettene koster 100 kroner for voksne og gratis for barn.

Billetter til barnedanserne

De yngste danserne fra 3-7 år har fått reservert en plass på de fremste radene i salen (sammen med en foresatt), slik at de har kortere vei til scenen. Hvis foreldre til barnedanserne ikke skal ha barnet sitt på fanget under hele forestillingen, må de kjøpe en egen billett ved siden av barnet.

Til høyre finner du mer informasjon om billettsalget og - ikke minst - danseforestillingens plakat.

Velkommen!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 05.06.2016 00:53:25