Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Imponerende avslutningsmiddag på Kul mat

Mange folk rundt to langbord

​Små og store nøt den imponerende avslutningsmiddagen på Kul mat-kurset.

Foto: Anne Marit Myhre

 

​Kamskjell, elgstek og dessertpannekaker - nei, det er ikke snakk om en treretters på restaurant. Det var dette elevene på Kul mat imponerte med på avslutningsmiddagen.

Mandag 30. mars var det mange forventningsfulle foreldre som gledet seg stort til å få se og smake på resultatet av de håpefulles innsats på Kul mat-kurset de siste ukene. De var nemlig så heldige å være invitert på avslutningsmiddag.

Treretters

- Elevene laget en treretters middag som falt ordentlig i smak, sier kursleder Anne Marit Myhre. Til forrett var det kamskjell servert med søtpotetpure og bacon. Til hovedrett var det elgstek servert med soppstuing, grove grønnsaker og potetgrateng. Festmåltidet ble avsluttet med pannekaker med is og bærcoulies.

Fortsetter hjemme

Etter velfortjente lovord fra gjestene tipper vi at Kul mat-elevene kommer til å være riktig så ivrige på kjøkkenet hjemme framover. Kurslederen takker dem for oppmøtet på kurset og ønsker dem lykke til med mat på alle fat i tida som kommer.

I dokumentet til høyre kan du se alt de har gjort på kurset.

 Bildeglimt fra tilberedningen av avslutningsmiddagen - alle fotos: Anne Marit Myhre

   

 

 

Sist oppdatert: 10.03.2015 14:06:41