8. mars-gudstjeneste i Trysil kirke

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.03.2018 21:06:15
Trysil kirke

​Alle var velkomne på gudstjenesten Vårt hjem under solen i Trysil kirke kl. 19 på kvinnedagen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Vårt hjem under solen var tittelen på gudstjenesten i Trysil  kirke på kvinnedagen i 2018.

Den begynte kl. 19, og der var alle velkomne.

På tvers

- ​Du kan komme uansett politisk eller religiøs overbevisning. Kvinners situasjon og kvinners liv her og i ute i den store, lille verden opptar mange av oss, på tvers, derfor har vi gitt kvelden tittelen Vårt hjem under solen, het det i invitasjonen.

Mest kvinner

Stefan Bernard dirigerte koret Voices. Ellers var det kvinner som dominerte blant de som bidro til å gjøre kvelden til en god opplevelse:

• Mariell Faldmo, Rawa Gebregergis, Sølvi Søgård, Saron Abraha og Tine Martinsen snakket om ting de er opptatt av i Kvinner deler med egne ord.
  • Sangen sto koret Voices og Martine Stenseth for.
  • Diktlesninga var ved Ruth Storholm, Ruth Blixt og Frida Nordnes Bækken.
  • Synnøve Sakura Heggem var prest.
  • Diakon Birthe Øverby deltok.

Etter gudstjenesten ble det servert på kirkekaffe.

Sist oppdatert: 09.03.2018 07:55:11