Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Seniorene fylte kinosalen på Fjols til Fjells

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.02.2020 13:10:00
Nesten fullsatt sal

​Ingen filmer har trukket så mange på seniorkino i Trysil som Fjols til Fjells. Kinosalen var nesten fullsatt.

Foto: Beathe H. Sande, Trysil kommune

​Hele 330 seniorer kom til Trysil kino for å se Fjols til Fjells på premieredagen.

​Seniorkinoen for de over 60 har vært en suksess siden den startet. I dag feiret de 5-årsjubileum på sjølveste norgespremieredagen for Fjols til Fjells, påskekomedien som ble spilt inn i Trysil i fjor.

Jubileumsfest

Og vi skal hilse å si at det ble litt av en jubileumsfest. Publikum ankom i godt humør på rød løper, fikk sprudlende i glasset og tid til å mingle både før og etter filmen. Seniorkinoens good old ladies, Vera K. L. Nordhagen og Ester Borg Rasmussen, og kinosjef Anne N. Sætre hilste alle blidt velkommen fra scenen, og der dukket også produsent Stig Haug opp på storskjerm.

Ringen sluttet

Den første filmen som ble vist på seniorkinoen i Trysil, var Fjols til Fjells fra 1957. Og på 5-årsjubileet kom altså den nye versjonen og sprengte alle tidligere publikumsrekorder på seniorkinoen. Men om ringen på dette viset er sluttet, er det ikke slutt på seniorkinoen. Vi setter opp en ny - eller gammel - film en gang i måneden framover.

Trysil-filmer

Også de tidligere rekordene er knyttet til filmer med Trysil-tilknytning; Trysil-Knut-filmen, Kongens Nei og Ut å stjæle hester, kunne Ester fortelle. Og med jubileet unnagjort kunne Vera slå fast at hennes drøm er oppfylt - nemlig å få til et populært kinotilbud med høg lyd for godt voksne på dagtid. Og så benytter vi anledningen til å takke samarbeidspartnerne våre som gjør dette mulig; Trysil demensforening og alle frivillige.

 Bildeglimt fra seniorkinoen

Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (1)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (2)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (3)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (4)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (5)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (6)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (7)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (8)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (9)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (10)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (11)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (12)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (13)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (14)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (15)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (16)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (17)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (18)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (19)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (20)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (21)Fra Fjols til Fjells på seniorkinoen (22)
Sist oppdatert: 21.02.2020 13:21:04