Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Halloweenkino for små og store

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.10.2020 13:49:14
Happy halloween-tegning

​Vi feirer halloween med én barnefilm og én horrorfilm på Trysil kino lørdag 31. oktober.

​Husk halloween-filmene på Trysil kino lørdag 31. oktober - halloween-feiring i smittevernets ånd.

​Kl. 16 viser han Familien Addams med 6-årsgrense og norske stemmer. Den kan være skummel nok, men enda skumlere blir det kl. 19. Da viser han Relic med 15-årsgrense, filmen han mener kan bli årets skumleste horrorfilm.

Kle deg ut

Nils-Christer oppfordrer alle til å kle seg ut, og ta med seg en god porsjon halloweengodteri som kan nytes under filmene. På begge deler han ut to gratis kinobilletter og et lite lass med godis. På barnefilmen blir det loddtrekning. På Relic går premien til beste kostyme.

God avstand

Vårt billettsystem sørger for god avstand mellom alle inne i kinosalen. Likevel er det plass til 200 på hver film. Vi vasker også stoler og berøringsflater nøye mellom hver visning.

Følg barna

- Vi håper at foreldre ser at halloweenkino er et fint og trygt alternativ til tradisjonell halloweenfeiring for de minste i disse dager. Og så ber vi om at foresatte følger barna på kino for å hjelpe oss å ivareta godt smittevern, sier han.

Billetter

Billetter kjøper du på ebillett.no fram til filmen starter, eller på servicetorget i Trysil rådhus til fredag 30. oktober kl. 15. De koster 90 kroner for barn og honnør, 95 kroner for kulturkort og 115 for voksne.

Og bare så det er sagt; du er velkommen sjøl om du ikke vil kle deg ut altså!

Sist oppdatert: 30.10.2020 15:02:40