Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Seks filmer - halv pris

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.10.2020 10:44:14
Den store kinodagen 2020

​Den store kinodagen i Trysil varer fra kl. 12 lørdag 7. november til cirka kl. 00.40 søndag 8. november.

​På den store kinodagen lørdag 7. november viser vi seks filmer. Det er halv pris på alle billetter.

​- Og vi har åpen kiosk i vestibylen hele kinodagen, sier kinosjef Nils-Christer Stenmyren.

Programmet

Kl. 12: Husnissene - Operasjon bakverk, tillatt for alle

Kl. 14: Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret, tillatt for alle

Kl. 16: Jul på KuToppen, tillatt for alle

Kl. 18: Børning 3, aldersgrense 6 år

Kl. 20.15: Honest Thief, aldersgrense 15 år

Kl. 22.30: The Wretched, aldersgrense 15 år

Billetter

Hver film koster 45 kroner for barn og honnør og 57 for voksne. Billettene selges på servicetorget i Trysil rådhus fram til kl. 15 fredag 6. november og på ebillett.no helt til filmene starter. Servicetorget er åpent tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15. Telefonen 62 45 77 00 er betjent kl. 9-15 mandag-fredag. E-posten servicetorg@trysil.kommune.no er betjent mandag-fredag kl. 8-15.30.

Mer om filmene

Vi har sakset litt fra medias anmeldere:

  • Husnissene - Operasjon bakverk: Et hyggelig og lettbent eventyr om tre husnisser som må hjelpe en gammel baker med å redde konditoriet (Filmpolitiet). Den er snill som et lam og søt som en kremtopp, denne filmen (Fædrelandsvennen).
  • Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret: Nå går det bra! Juba. Og juba igjen! (VG). Imponerer også stort med fargerik og detaljrik animasjon, og er derfor en fryd for alle barn, enten du er 5 eller 50 (Filmpolitiet).
  • Jul på KuToppen: Helt fersk - norgespremiere 6. november. Om den forrige - KuToppen - skrev Filmpolitiet: Her er det tut og kjør i en fargerik og skravlegod familiefilm. Rett og slett en real humørspreder.
  • Børning 3: Stor fortellerglede i sin formidling av enkel og fartsfylt underholdning i en lekker innpakning (Filmpolitiet). Dette er halvannen time tull og fjas med hauger av bilkjøring. Børning 3 har mye teit humor som innimellom treffer (TV2).
  • Honest Thief: Norgespremiere 30. oktober. Liam Neeson er tilbake der vi liker ham best: I en saftig hevn-action! (Filmweb).
  • The Wretched: Tre effektmakere er kreditert i fortekstene, og de kvitterer med noen tøffe sekvenser med slim, gørr og teaterblod (Filmpolitiet). Smart og løfterik amerikansk grøsser med tenåring som oppdager hekseri i nabolaget (Adresseavisen).

 

Sist oppdatert: 22.10.2020 11:29:05