Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

599 var på Den store kinodagen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 11.10.2018 13:10:26
Plakatbilde til Månelyst i Flåklypa

​En av årets mest populære kinofilmer - Månelyst i Flåklypa - var mest populær også på Den store kinodagen i Trysil.

​599 løste billett på Den store kinodagen i Trysil lørdag 3. november 2018.

Mest populær var ikke uventet Månelyst i Flåklypa. Hele 330 så den. Kinodagen begynte med søteste Smallfoot kl. 12 og var ikke over før rulleteksta fikk uhyggen i The Nun til å slippe taket kl. 23.36.

Her er programmet:

Kl. 12 Smallfoot: Amerikansk, animert familiefilm uten aldersgrense. Full av treffende observasjoner og med et meningsfullt budskap, en fantasirik fjelltur som er både morsom, poengtert og veldig aktuell, mener Filmpolitiet i NRK.

Kl. 14 Månelyst i Flåklypa: Norsk, animert familiefilm uten aldersgrense. En sprek og underholdende historie med en god dose av både humor og hjertevarme. Det er all mulig grunn til å sette pris på den siste runden med denne gjengen! skriver Filmpolitiet i NRK.

Kl. 16 Nøtteknekkeren og de fire kongerikene: Amerikansk familiefilm med 9-årsgrense. Clara møter kongelige fra tre ulike verdener; Land of Snowflakes, Land of Flowers og Land of Sweets. For å få tak i en spesiell nøkkel må hun reise til den skremmende fjerde verdenen som styres av en tyrann.

Kl. 18 Johnny English Strikes Again: Engelsk eventyrkomedie med 6-årsgrense. Rowan Atkinson inntar sin fjollete agentrolle for tredje gang i Johnny English Strikes Again, og dette er oppfølgermoro av aller enkleste sort, skriver Filmpolitiet i NRK.

Kl. 20 Venom: Amerikansk actionskrekkfilm med 12-årsgrense. En journalist blir ved et uhell invadert av en organisme på rømmen og forvandles på visse tidspunkt til Venom, et romvesen med fantastiske krefter, skriver Filmpolitiket i NRK.

Kl. 22 The Nun: Amerikansk skrekkfilm med 15-årsgrense. Dette føles som en grøsser av den gamle skolen, og er akkurat god nok til å spre litt uhygge i mørke kinosaler, skriver Filmpolitiet i NRK.

Billetter 

Billettene kostet 33 kroner for barn og honnør, 35 kroner for de med kulturkort og 45 kroner for voksne. De kunne kjøpes på ebillett.no eller på servicetorget i rådhuset, servicetorg@trysil.kommune.no, tlf. 62 45 77 00 (mandag-fredag kl. 9-15).

- Voksne kan kjøpe billett til barna på sin app, ta screenshot av billetten og sende som bilde til barna som SMS, snapchat eller liknende og så viser barna det til billettøren, rådet kinosjef Espen Jægersborg.

Sist oppdatert: 05.08.2019 11:29:21