Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nyhet: Babykino i Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 10.09.2018 09:36:36
Baby i vogn

​Har du foreldrepermisjon, er du hjertelig velkommen til å ta med seg småttisen på babykino tirsdag 11. september kl. 10.

​Tirsdag 11. september kl. 10 inviterte kinosjef Espen Jægersborg på babykino i kulturhuset Hagelund.

​Kinotilbudet er ment for de som er hjemme med små barn, altså mor eller far med foreldrepermisjon, og tanken er at de skal ta med seg ungene i kinosalen.

Ønske fra barselgruppe

- Mange småbarnsforeldre har barselgrupper. Det var en av dem som kontaktet meg og lurte på om vi ikke kunne ha babykino i Trysil. Hvorfor ikke, tenkte jeg, så nå prøver vi det ut. Blir det populært og mange nok kommer, kan det bli et fast tilbud, sier Espen.

Blindsone

Det var en sterk film han satte opp på den første babykinoen. Norske Blindsone er et intenst drama om et barns psykiske lidelse og foreldrenes sjokk, sorg og fortvilelse nå noe totalt uventet skjer, skriver Filmpolitiet; en kraftprestasjon som fortjener dyp respekt og full oppmerksomhet.

Blir berørt

Hvert sekund teller i denne imponerende filmen som man ikke slipper uberørt fra, skriver Filmpolitiet videre og skryter av hovedrolleinnehaverne:

Maria kastes ut i en emosjonell orkan som er så sterk at vi formelig ser henne gå til grunne både fysisk og psykisk foran kamera. Pia Tjeltas prestasjon er helt ekstrem.
Når Anders kommer inn, reagerer han på en helt annen måte, med sinne og aggresjon. Baasmo Christiansen spiller også med total troverdighet.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 07.11.2018 08:36:53