Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Idrett og aktiviteter

I Trysil skal det godt gjøres å ikke finne noe du kan gjøre hvis du vil ut og røre på deg. Skog, vann og fjell innbyr til å være ute både sommer og vinter. Jente med hestehale, svart singlet og svart shorts nikker rød og hvit ball
 
Vi har også mange fine idrettsanlegg både utendørs og innendørs, i sentrum og i grendene - som fotballbaner, friidrettsbaner, hoppbakker, skytebaner, motorbane, lysløyper, sykkelstier, skiskytingsanlegg, golfbane, svømmebasseng, skatehall, fotballhall, bowlingbaner og idrettshall. De fleste driftes av lag og foreninger og kommersielle aktører.

Vi har Norges største alpinanlegg i Trysilfjellet og et mindre et i Fulufjellet og hundrevis av kilometer med oppkjørte langrennsspor.

Trysil kommune har skatepark ved ungdomsskolen og leier ut bassenget på Sønsthagen. Trysilhallen kan leies via Trysil videregående skole.

Gjennom idrettsfondet og andre tilskuddsordninger støtter kommunen opp om lag og foreningers viktige arbeid for å få . Kultur- og idrettskonsulenten er rådgiver for de som ønsker å søke om statlige spillemidler.

Det er 20 idrettslag med over 3 000 medlemmer i Trysil. Lag og foreninger driver dessuten med mange artige aktiviteter og kurs - også for dem som foretrekker inneaktiviteter og aktiviteter som ikke krever særlig fysisk utfoldelse, f.eks. innen tradisjonsbakst og husflid.

Vi oppfordrer alle idrettslag og aktivitetsforeninger samt alle som tilbyr sport- og aktivitetsopplevelser i Trysil, og som har egen hjemmeside eller facebookside, til å kontakte webmaster@trysil.kommune.no slik at vi kan lenke dit fra denne siden. Benytt også muligheten til å tipse oss om arrangementer som vi kan legge inn i kalenderen vår under Hva skjer.

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 
Sist oppdatert: 08.10.2019 14:01:14