Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil har fått paintballklubb

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 27.04.2018 12:15:50
Deltakerne på stiftelsesmøtet i Trysil Paintballklubb

​Disse ti sørget for å stifte Trysil Paintballklubb, så nå får Trysilungdommen enda et artig fritidstilbud. Er du mellom 12 og 20 år og synes paintball virker gøy, er det bare å melde seg inn.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​26. april 2018 fikk Trysil egen paintballklubb. Iver Norderhaug er klubbens første leder.

​Trysil Paintballklubb har som formål å aktivere og underholde ungdom i alderen 12-20 år. Klubben har et lavterskeltilbud til alle ungdommer, også de som ikke driver med annen idrett.

- Alt ungdomsrelatert arbeid skal være tuftet på rusforebyggende tiltak, fellesskap og fritidstilbud for alle, heter det i vedtektene.

Stor interesse

På facebookgruppa Vi som vil ha paintball i Trysil har ungdommen loddet interessen for denne aktiviteten.

- Vi hadde som mål å få 50 medlemmer. Da målet var nådd, innkalte vi til stiftelsesmøte, sier Ingar Kristiansen, kommunens prosjektleder for Aktive barn og unge i Trysil.

Medlemskap

Men om målet på 50 er nådd, er det plass til alle i målgruppa som vil være medlemmer. De under 18 år må ha foresattes skriftlige godkjennelse. Medlemskontingenten er 750 kroner i året.

- Den skal dekke innkjøp av baller og slitasje på klubbens utstyr, sier Ingar.

Bane

Nå skal en arbeidsgruppe ut og se på mulige baneområder. På neste styremøte plukker de ut en dugnadsgjeng som får ansvaret for å bygge banen.

- Prosjektet kommer til å koste en del. Vi må blant annet kjøpe nett for å unngå at ballene havner utenfor banen. Og vi trenger ti markører og vernesett, slik at vi i hver omgang kan spille fem mot fem. Jeg skal hjelpe styret med å søke midler fra diverse instanser, sier Ingar.

Styret

Med seg i klubbstyret har Iver Norderhaug med seg nestleder Brage Tystad, kasserer Ingar Kristiansen og sekretær Benjamin Dypflod. Roar Bråten er vara.

- Nå venter vi bare på at snøen blir borte slik at vi kan sette i gang arbeidet, sier Ingar.

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 27.04.2018 12:36:28