Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Åpen hall i Trysilhallen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 20.04.2018 11:13:30
Ingar Kristiansen med cricketspillere i Trysilhallen

​Vi har aldri hørt at det har vært spilt cricket i Trysilhallen før, men nå er det en populær aktivitet på Åpen hall. Her er noen av spillerne sammen med prosjektleder Ingar Kristiansen.

Foto: Hanna Hagevik Bakke for Trysil kommune

Prosjektleder ​Ingar Kristiansen håper mange ungdomsskoleelever vil møte opp på Åpen hall i Trysilhallen.

​Ingar er prosjektleder for Aktive barn og unge i Trysil der Åpen hall er det første aktivitetstilbudet.

Gratis og gøy

Tilbudet stiller ingen krav til ungdommenes fysiske form, snarere tvert imot. Her er det om å gjøre å få med flest mulig. Og så er det opp til dem hva de vil drive med i Trysilhallen. For greia er at dette skal være lystbetont. Gratis er det også.

- Så møt opp og ha det gøy! er Ingars oppfordring.

Nye vennskapsbånd

Åpen hall skal også være en sosial arena. Der kan de unge ha det gøy sammen med andre og kanskje knytte nye vennskapsbånd. Og så er det viktig at alle som er der, føler seg komfortable med aktivitetene de er med på - at de er i mestringssonen.

Onsdag og fredag

Åpen hall er for alle elever på ungdomsskolen og innvandrere under 20 år. Det foregår i Trysilhallen hver onsdag og fredag kl. 17-18.30 fram til skoleslutt. Det er alltid voksne til stede, men det er altså de unge som bestemmer aktivitetene. Nå har det kommet ønske om dansegruppe, og Ingar er i gang med å se om det lar seg gjøre, om han får tak i instruktører blant annet.

Facebook-gruppe

Ingar bruker facebookgruppa Åpen hall Trysil til å gi informasjon om tilbudene. Er du i målgruppa, er det bare å sende en forespørsel om å bli medlem.

 

 

 

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 20.04.2018 12:29:32