Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trysil vintertur 2014

Folk på ski i svak oppoverbakke, barn trekkes av hund, alle går fra fotografen

​Trysil vintertur har 11 fine turmål.
Foto: Hilde Helseth, Trysil kommune

 

Milevis med skiløyper i Trysil er preparert og klare til bruk. Alle som går minimum sju ulike skiturer (fem for de under 12 år) før 1. april er med på premietrekningen.

​Fysak står for fysisk aktivitet og er ett av Trysil kommunes tiltak for at flere skal komme ut på tur. Trysil vintertur går ut på at man skal gå så mange skiturer som mulig vinteren 2014. 

Premiering

For å være med i trekningen av premier må barn under 12 år gå minimum fem ulike skiturer, mens alle over 12 år må gå minimum sju ulike skiturer i perioden 1. februar til 1. april 2014. Alle som når dette målet er med i trekningen av premier. I tillegg får alle barn under 12 år diplom.
På hvert av turmålene er det en FYSAK-kasse med trimbok hvor du må skrive navnet ditt for å få registrert skituren. Hvor kassene befinner seg er beskrevet under hvert av turmålene.

Årets skiturer 

Trysil-vintertur
​ 1. Jordet – Volfeltkrysset
​ 2. Granåsen – Ryskdalen/Østby
​ 3. Storberget/Furuberget – Ryskdalen/Østby
​ 4. Munksjøløypa
​ 5. Flendalen, gapahuken ved Gnolla
​ 6. Grønskaret, Trysilfjellet
​ 7. Ole G-veien, Trysilfjellet
​ 8. Grønsetra, Trysilfjellet
​ 9. Lysløypa i Nybergsund
​ 10. Korsmyrskoia, Søre Osen
​ 11. Svesætra, Slettås/Fageråsen
 

Mer informasjon om turene samt registreringsskjema finner du i informasjonsheftet til høyre. Informasjonshefter kan du også få på servicetorget i rådhuset, på helsestasjonen, på Frisklivssentralen, på Informasjonen på Trysilsenteret, på biblioteket, G-sport og Sentrum Sport.

Når du har nådd sju (fem for de under 12 år) eller flere turmål leverer du skjemaet til Frisklivssentralen på Tingstua (fra uke 9 Sønsthagen) ved Hilde Helseth eller sender skjemaet til Trysil kommune, pb 200, 2421 Trysil - merket Fysak. Innleveringsfristen er 10. april 2014.

God skitur!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 23.02.2015 08:01:07