Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trippel bokstund med Sigmund Løvåsen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.09.2020 09:06:41
Collage Sigmund Løvåsen og Kjell Aukrust - en biografi

​Sigmund Løvåsen har skrevet sin første biografi - om multitalentet Kjell Aukrust. Og det har han gjort på en varm og innsiktsfull måte ifølge forlaget.

Foto av Sigmund Løvåsen: Tove K. Breistein

​Når Sigmund Løvåsen kommer hjem med sin Kjell Aukrust-biografi, er det så populært at han kjører tre forestillinger. 

Bokstundene i Morensalen på Trysil folkebibliotek torsdag 22. oktober kl. 18 og 20 er utsolgt. Men Sigmund er grei og setter opp en enda en ekstraforestilling; fredag 23. oktober kl. 14. Det er plass til 33 publikummere.

Innsiktsfullt

Forlaget Cappelen omtaler biografien slik:

- Sigmund Løvåsen forteller varmt og innsiktsfullt om multitalentet fra Alvdal i den første brede Aukrustbiografien. Det er beretningen om en skolesvak gutt som endte med å bli landets mest leste forfatter, en aldri hvilende kreativ hjerne som kunne fremtrylle poetiske, neddempede stemningsbilder og burleske, lattervekkende overdrivelser med samme begeistring. Den erfarne forfatteren Løvåsen tegner hele bildet av et fantastisk livsløp, både den livsbejaende folkefavoritten, og den søkende og ofte usikre kunstnersjelen.

Billetter

Bokpresentasjonene er gratis, men alle må skaffe seg billett på forhånd. Det gjør du ebillett.no eller på servicetorget i rådhuset. Det er åpent tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15, tlf. 62 45 77 00 (hver dag), servicetorg@trysil.kommune.no.

Norli Trysilsenteret er på plass med bøker, og Sigmund signerer til alle som vil.

Sist oppdatert: 14.10.2020 14:14:40