Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nyheter og flyttinger på biblioteket

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 13.07.2017 13:15:00
Tone Odden ved anbefalte bøker

​- På biblioteket gir vi mer enn gjerne tips og gode anbefalinger på bøker - her er noe for enhver smak, sier biblioteksjef Tone Odden.

Foto Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Krim og lyrikk har byttet plass. Og flere endringer kommer slik at det skal bli enda enklere å finne fram.

​- Vi har startet arbeidet med å flytte om i biblioteket. I fjor flyttet vi på mye i barneavdelingen og nå er turen kommet til voksenavdelingen, forteller biblioteksjef Tone Odden.

Lettere å finne fram

Målet er å gjøre det enkelt for folk å finne fram på egen hånd. Så på biblioteket jobber de derfor med bedre skilting rundt omkring i lokalet og merking på bøkene.

Lyrikken har fått ny plass

- I første omgang har vi fått ny krimkrok og plassert lyrikken der hvor krimbøkene stod. Nå har vi mer plass til å vise fram noen av de flotte diktbøkene som biblioteket har. Mange setter pris på å lese lyrikk, noen leter etter et dikt som passer til diverse anledninger. Vi har det! sprudler Tone.

Tone Odden ved lyrikkbøkene
Tone ved lyrikken.

Flere endringer kommer

- Vi jobber for å få mer plass til å stille ut bøker, og på den måten gjøre større deler av samlingen mer synlig. Dette er bare første trinn, det kommer flere endringer i voksenavdelingen utover, forteller biblioteksjefen.

Litt uvant? - bare spør

- Det kan være uvant for de som er godt kjent i lokalet fra før, men det kommer til å bli lettere og finne fram. Men, vi som jobber her er selvfølgelig mer enn villig til å hjelpe til! Om det er bestemte titler eller temaer, eller om du har lyst til å bli anbefalt bøker, sier Tone.

Velkommen på biblioteket!

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 13.07.2017 13:14:56