Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

E-bøker - enkle å låne, lette å bære

Illustrasjon av dame med solbriller på strandstol med nettbrett i fanget

Å lese bøker på nettbrett og smarttelefon er gratis, snøgt og lett.

 

 

Med appen eBokBib kan du låne e-bøker helt gratis og lese dem på mobil og nettbrett. Tenk så snøgt det er å slippe å bære med seg tunge bøker når du skal på ferie for eksempel.
Alt du trenger for å laste ned eBokBib, er lånenummeret som står på lånekortet fra ditt lokale bibliotek og en pin-kode som du får på biblioteket. Når du har registrert deg, kan du både låne og forlenge lånetida når det er nødvendig. Du har tilgang til lånte e-bøker i tre uker før de forsvinner automatisk hvis du ikke har forlenget lånetida via eBokBib.  

Inntil åtte bøker

Du kan låne opp til åtte e-bøker samtidig. Det er mulig å lese et utdrag på 10-12 sider før du bestemmer deg for om du vil låne boka eller ikke. Når du har lastet den inn på nettbrett eller smarttelefon, trenger du ikke å være oppkoblet mot internett for å lese boka.

E-bokutlån i Hedmark

Med eBokBib får alle registrerte lånere ved folkebibliotekene i Hedmark og noen skoler lettvin tilgang til et bredt spekter av e-bøker for barn, ungdom og voksne. Tilbudet er et spleiselag mellom bibliotekene i Hedmark og Hedmark fylkeskommune. Tanken er at alle som bor i Hedmark, skal få tilgang til de samme bøkene.
 
Mer informasjon finner du til høyre.
 

 

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:32:33