Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Knøttebiblioteket stenger 10. september

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 06.09.2017 12:10:00
Barn i og utenfor knøttebiblioteket

​Sommeren 2014 åpnet vi verdens første knøttebibliotek på Prestgardsjordet i Trysil sentrum. Det er veldig populært. 10. september er siste åpningsdag for i år.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Siste åpningsdag på Kari Lises knøttebibliotek på Prestgardsjordet i år er søndag 10. september.​

Knøttebiblioteket er bare åpent om sommeren, og nå er nok høsten her. For barnebibliotekar Anne Karine Sørhus sier at helga som kommer, er siste helga Kari Lises knøttebiblioteket er åpent i år. Mandag morgen 11. september samler de inn alle bøkene der og lukker døra for i år.

Mange små lånere

Vi synes alle at det er artig at så mange er innom og låner bøker og hefter i knøttebiblioteket, enten for å lese ute på Prestgardsjordet, eller for å ta med hjem og lese der. Vi håper det blir mye trafikk inn og ut av knøttedøra denne siste åpningshelga også. Og så passer vi på å takke alle små for en fin sesong!

Lever på biblioteket

Hvis du har lånt med deg ei bok eller flere fra knøttebiblioteket og ikke rekker å levere tilbake før det stenger, kan du levere dem på det vanlige biblioteket når som helst - på skranken når det er åpent, eller i boksprekken ved inngangsdøra når det er stengt.

 

Sist oppdatert: 11.09.2017 00:54:50