Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Utekino på Knettsetra

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 02.09.2020 13:40:00
Rollebilde fra filmen

​Årets utekino på Skjæraasendagene har ingen aldersgrense og passer derfor fint for hele familien.

​For tredje gang blir det utekino på Knettsetra. I år setter vi opp den norske animasjonsfilmen Knutsen og Ludvigsen 2 - Det store dyret fredag 2. oktober kl. 19.

​Filmen er produsert i år, og det er bare å begynne og glede seg til gjensynet:

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen og Ludvigsen får en idé: Bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel - det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein...

Hvordan komme seg opp til Knettsetra:

  • Du kan enten gå eller sykle fra Turistsenteret eller
  • ta taxi

Gå eller sykle

Det er ikke mulig å bruke privatbil til Knettsetra for andre enn de med gyldig bevis på funksjonsnedsettelse. Parker bilen på grusparkeringen ved Turistsenteret. Herfra er det cirka 3 kilometer til Knettsetra som du kan gå (cirka 35-40 minutter) eller sykle (cirka 20 minutter). I år har vi ikke merket quizløype.

Taxi

Trysilfjellet Taxi kjører i shuttle fra kl. 17.30-18.30 mellom Velkomstsenteret og Knettsetra. Og tilbake etter kinoen. Noe venting må påregnes. Du betaler for transporten når du sitter i taxien, og det koster 50 kroner per pers hver vei. Hvis du vil kjøre taxi, så velg kategori billett med taxi når du skal bestille kinobilletten.

Billettpriser

Vi selger 200 billetter til utekinoen, kun forhåndssalg. De koster 150 kroner for voksne og 100 kroner for alle under 16 år.

Billettsalget

Billettene kjøper du på nettet på ebillett.no, via appen eBillett eller på servicetorget i rådhuset. Det er åpent tirsdag, onsdag og fredag kl. 9-15, tlf. 62 45 77 00, servicetorg@trysil.kommune.no.

Sist oppdatert: 03.10.2020 00:55:55