Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Askeladden - I Soria Moria slott på utekino

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 25.06.2019 13:55:00
Utsnitt fra kinoplakat

​Billettsalget er allerede i gang til høstens store utekino i Trysil. Sikre deg billett til Askeladden - I Soria Moria slott. Hovedrolleinnehavere er Vebjørn Enger og Eili Harboe.

Copyright: Maipo Film AS

​Vi gjentar suksessen og inviterer igjen til utekino under årets Skjæraasendagene. Knettsetra er definitivt stedet fredag 4. oktober.

​I fjor prøvde vi oss med utekino på Knettsetra for første gang. Alle billetter ble revet bort, så dette må vi bare gjøre igjen. Det selges 900 billetter til Askeladden - I Soria Moria slott. Filmen starter kl. 19.

Eventyrlig spenning

Den originale, norske actionhelten Espen Askeladd er endelig tilbake! Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og Dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter han ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - det eneste som nå kan redde kongeriket.

Aldersgrense

Askeladden - I Soria Moria slott er en norsk spenningsfilm for hele familien. - Den antatte aldersgrensen er 9 år, det vil si at 6- til 8-åringer kommer inn i følge med foresatte, opplyser kultursjef Anne N. Sætre.

Tre ulike billettkategorier

Du må velge en av disse billettkategoriene:       

  • Gå til fots, 3 kilometer: Det vil bli merket opp en natursti med 10 poster fra Turistsenteret til Knettsetra. Fra kl. 16-17.45 står ungdomsrådet på Turistsenteret ved skiutleia og deler ut kart og quizskjema til de som vil gå. Det blir trekningspremier før kinoen begynner. Beregn god tid, minst en time opp til Knettsetra. Etter kinoen blir det hodelykt-tog til fots ned igjen, og det blir også flomlys i skibakken.
  • Stolheis: Knetta går i tidsrommet kl. 16.30-18.30 for alle som har kjøpt kinobillett med stolheis. Etter kinoen må man gå ned til fots. Ta med hodelykter. Det er lov å ta med en liten sekk i heisen med varme klær. Beregn god tid, minst 30 minutter pluss eventuelt kø.
  • Buss: Shuttelbuss går fra Turistsenteret fra kl. 16.30. Bussen stopper 500 meter unna Knettsetra. Etter kinoen kan man også få sitte på ned igjen, men vi anbefaler alle som klarer det til å gå. Husk hodelykt.

Billettene

Billettsalget er i gang. Du kan kjøpe billett på ebillett.no eller på servicetorget i rådhuset. Kun forhåndssalg. Det er sitteplass på benker til alle 900 som sikrer seg kinobillett. Billettene koster 150 kroner med transport og 100 kroner uten transport.

Praktisk info

Her får du mer praktisk informasjon om program, parkering, transport, klær og hodelykter:

  • All parkering er på Turistsenteret. Det vil ikke bli anledning til å kjøre opp til Knettsetra med privatbiler, kun hvis man har parkeringstillatelse for funksjonshemmede.
  • Det blir aktiviteter på Knettsetra på ettermiddagen, så det lønner seg å komme tidlig. Detaljert program kommer senere.
  • Det blir salg av kinomeny på Knettsetra med kioskvarer som popcorn, pølser og hamburgere. Det er lov til å ta med eget godteri. Det er ikke lov til å ta med alkohol.
  • Ta med varme klær og kle dere etter været. Det kan bli kjølig.
  • Husk hodelykt til gåturen ned igjen etter filmen.

Velkommen til en magisk opplevelse!

 

Sist oppdatert: 20.08.2019 14:48:29