Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ung kultur 8.-9. februar

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 24.01.2020 13:00:00
Trysil ungdomsråd

​Det ble ei fantastisk helg med utstilling, kafe, workshop, lydprøver, kick-off og stor forestilling!

106 ungdommer og et ivrig ungdomsråd inviterte til rekordstort UKM denne helga.

​- I år hadde vi rekordstor deltakelse - vi har aldri hatt så mange sceneinnslag som i år, og vi hadde flere bidrag totalt i år enn noen gang før - dette ble så bra! sier en fornøyd koordinator Beathe Sande.

Glitter og stas

Årets tema var Disney/Hollywood, og en rød løper med gullstjerner, en for hver deltaker, loset publikum gjennom Vestibylen og inn i kinosalen. Hele 79 utstillere og ungdommer til 25 sceneinnslag inntok kulturhuset denne helga.

Kunstutstilling

UKM utstillingen åpnet lørdag 8. februar med både tale og bobler i glasset. De aller fleste av utstillerne går på Trysil kulturskole, og har allerede god erfaring med å stille ut på UKM.

UKM kafe

Ungdomsrådet holdt åpen kafe denne helga og solgte kaker, vafler og varmt og kaldt drikke. Mange benyttet anledningen til å besøke utstillingen og være sosiale på kafe.

Hollywood glamour på workshopen

Lørdag var det workshop med Therese Hornsletten i rådhuset. Her laget gjengen Trysils egen Walk of Fame.

Lyd- og danseprøver med coaching

Coaching var en del av lydprøven på lørdag for alle som deltok på sceneshowet. Det var Malin Jonsson, som er profesjonell musiker, som ga gode tips og råd til framføringen. De som danset fikk veiledning av Lotte Graff, som er profesjonell danser og lærer på kulturskolen, på søndag.

UKM dikt og armbånd

Alle deltakerne kunne også sette seg ned å lage perlearmbånd, tegne litt og skrive UKM dikt på kafeen.

Kick-off

Lørdag var det klart for kick-off, og dette er veldig populært. Det ble lek, sosialt samvær, taco og snacks på kantina på ungdomsskolen.

UKM showet

På søndag var det klart for årets sceneshow. Årets tema var Disney/Hollywood, og de erfarne konferansierene Malene Xie og Ohm Sopaluck Pimpamote loset oss trygt gjennom kvelden. Ungdomsrådet stod ellers for den praktiske gjennomføringen med lyd, lys og scenearbeid.

Sist oppdatert: 10.02.2020 10:43:03