Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fortsatt mulig å bli med på UKM i Trysil

Marthe Tystad og Nora Simone Sande med UKM-ballonger

​Marthe Tystad og Nora Simone Sande i ungdområdet gleder seg allerede til UKM 2017. For dem blir det masse arbeid og mye moro før, under og etter utstillingsåpning, kickoff og sceneshow i februar.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​80 har meldt seg på Ung kultur møtes i Trysil i februar. Vi har fortsatt plass til flere.

Påmeldinga på nettet er stengt, men koordinator for byggende barne- og ungdomsarbeid i Trysil, Beathe H. Sande, tar fortsatt imot påmeldinger på tlf ​47 45 64 99, e-post bhs@trysil.kommune.no.

Usikker?

Har du lyst, men vet ikke helt hva du vil delta med? Er ikke kunstverket, eller musikkstykket ferdig? Mangler du tittel på bidraget ditt? Det spiller ingen rolle, du kan likevel melde deg på.

- Det viktigste for ungdomsrådet er å få full oversikt over deltakerne på utstillingen og på forestillingen. Så kan de senere bestemme seg for hva de vil framføre, sier Beathe som setter 20. januar som siste frist for påmelding.

Variert

Når vi kikker på bidragene som er meldt inn allerede, forstår vi at UKM i Trysil blir like bra og variert som vi har tradisjon for. Her blir det rock og ballade, hip hop og rap, dans og soloppgang og et utall fantastiske kunstverk blant annet.

Over 100

Over 100 var med på UKM 2016! Og da har vi telt alle bak kunstverkene, alle på scenen, alle bak scenen, jury, husband - ja, alle som på en eller annen måte bidro til arrangementet, og i år håper arrangøren på enda større oppslutning.

Påmelding

På Ung kultur møtes kan alle mellom 13 og 20 år være med. Det eneste som kreves, er at de har noe de har lyst til å formidle, dele eller vise fram - enten i form av kunstverk til utstillinga som åpner fredag 10. februar, eller noe som egner seg på sceneshowet søndag 12. februar. Det kan være sang, dans, musikk, lyrikk, film, opplesning, akrobatikk, jonglering - ja, nær sagt hva som helst med kulturelt tilsnitt.

Ingen konkurranse

- Husk at UKM ikke er en konkurranse, det er et sted og en mulighet for unge til å vise seg fram, sier leder og nestleder i ungdomsrådet, Nora Simone Sande og Marthe Tystad. Derfor gjør de om på juryordninga i år.

- Vi offentliggjør ikke hvem som går videre til fylkesmønstringa fra scenen som før. Vi venter til  dagen etter UKM-showet i Trysil, sier de.

Høy stjerne

UKM Trysil har gjennom åra oppnådd ei høy stjerne i miljøet.

- Vi har kanskje landets beste UKM-utstilling. Og vi er av de få som kjører tema på sceneshowet. Hva det blir neste gang, er foreløpig hemmelig. Lik og følg med på facebooksida vår, sier Nora Simone og Marthe som gleder seg veldig til UKM 2017. De og resten av staben har mye jobb foran seg, men det er bare gøy.

Sist oppdatert: 21.01.2017 00:51:30